Transistorstraat 100- 104

1322 CH Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte220
  • Vraagprijs:€ 70,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Het kantoorgebouw ligt direct bij de entree van Almere op het businesspark “Gooise Poort” en is wellicht wel het meest duurzame kantoorgebouw van Almere. Het gebouw beschikt over een compleet zonnepanelen (>500) dak en meerdere elektrische laadpalen.

Binnen het gebouw zijn gerenommeerde bedrijven zoals Energy Focus, Plieger, Nieuw-Hollands Energiebedrijf en Laadkompas gevestigd. Kortom allemaal bedrijven welke zich richten op duurzaamheid en techniek.

Op de eerste verdieping komt er een vleugel van 180 m² beschikbaar.

Ligging
Bedrijventerrein Gooisekant is het eerste grote (boven)regionale bedrijventerrein van Almere gezien vanuit de richting Amsterdam, een zichtlocatie langs de A6. De verbreding van de A6 biedt extra mogelijkheden voor dit bedrijventerrein. Gerenommeerde bedrijven zijn hier reeds gevestigd, o.a. MTH, Van Duijnen en Slokker.

Bereikbaarheid
Het object is met de auto optimaal bereikbaar. Afrit 3 (Almere Stad West) komt direct voor het bedrijventerrein uit. Vanaf de A6 zijn rijksweg A1 (Amsterdam) en A27 (Hilversum) binnen enkele autominuten te bereiken. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Het terrein beschikt over drie opstapplaatsen waar verschillende stads- en streekbussen komen richting Almere Centrum, ’t Gooi en Amsterdam.

Oppervlakte
De oppervlakte bedraagt circa 220 m² op de 1e verdieping.

Parkeren
Formeel behoren er 5 parkeerplaatsen per verdieping, in de praktijk zien wij dat er ruim voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein zijn gevestigd.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt vanaf € 70,- per m² exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 29,- per m² per jaar exclusief BTW op voorschotbasis.

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING