Bedrijfsruimte huren of kopen in regio Almere?

Wilt u een kantoorruimte, bedrijfsruimte of winkelruimte huren of kopen in de regio Almere? Van Rooij zoekt en begeleidt naar de ruimte die het beste bij uw doelstellingen past. 

Bent u van plan uw bedrijf naar een nieuwe locatie te verhuizen? Van Rooij helpt u met het opstellen van een programma van eisen, het zoeken naar de juiste ruimte, het tonen van referentietransacties met de daarbij behoren prijzen, het voeren van onderhandelingen en de juridische afwikkeling.

Natuurlijk betaald onze toegevoegde waarde zich op financieel gebied uit, maar u bent met onze jarenlange ervaring ook verzekerd van een gestructureerd en deskundig aanhuur-/ aankoopproces.

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Graag komen wij vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.

 

  • Neem vrijblijvend contact op

    Ja, ik wil een vrijblijvende afspraak

 

 

 

Waarom kiezen voor Van Rooij?

  • Marktprijzen zijn goed bekend
  • Bekend met het stille aanbod
  • Jarenlange ervaring

  • Meedenkend vanuit uw wensen
  • Uitstekend in onderhandelingen
  • Commercieel / juridisch deskundig

Nieuws

Van Rooij verhuurt 847 m² winkelruimte aan Saffraan Markt in Almere

Van Rooij Bedrijfsmakelaars heeft namens Urban Interest een transactie voor de Intertoys ruimte aan de Bottelaarpassage 75 te Almere tot stand gebracht. Het betreft een winkelruimte van circa 847 m² in Almere, welk verhuurd is aan Saffraan Markt voor een...

Van Rooij verhuurt 880 m² aan The Vibe!

Van Rooij Bedrijfsmakelaars heeft Propertunity Portfolio TEI LLC  begeleid bij de verhuur van circa 880 m² in Almere. De nieuwe huurder The Vibe gaat zich vestigen op de begane grond van het kantoorgebouw, gelegen aan Transistorstraat 60 te Almere. The...

Van Rooij huurt 1.082 m² kantoorruimte aan voor Mood Media!

Van Rooij Bedrijfsmakelaars heeft Mood Media geadviseerd bij het verlengen van circa 1.082 m² kantoorruimte, gelegen aan Transistorstraat 22 te Almere. Mood Media zal haar kantoorruimte moderniseren en effectiever herindelen. Er is een langjarige huurovereenkomst met verhuurder Lobevis Vastgoed B.V....

Van Rooij verkoopt 2.500 m² bedrijfsruimte in Almere!

In Almere zijn een tweetal vrijstaande bedrijfspanden van eigenaar gewisseld. Maretti Holding B.V. heeft haar oude bedrijfspand aan Remmingweg 22 binnen 1 maand verkocht aan Auto de Vaart. Het object van 1.420 m² zal worden gebruikt voor de verkoop van...

 

 

Wat mensen zeggen

 

Petra van Haasteren

Zeer tevreden over de professionele en meedenkende begeleiding bij de aanhuur van ons kantoorpand. Van Rooij is een aanrader voor een ieder die ondersteuning hierbij nodig heeft.

Dolf Mook

In Almere is er maar één bedrijfsmakelaar die weet wat er in de markt speelt en goed de belangen van de opdrachtgever begrijpt, dat is Van Rooij. Al jaren onze vaste partner in alle vastgoedvraagstukken. 

Ralph Punt

Kevin van Rooij is een dealgerichte en slagvaardige makelaar. Hij komt altijd goed voorbereid ten tonele en is zeer secuur in zijn contractuitwerking. Ook wat betreft de aftersales, alleen maar lof.

 

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP