Randstad 22 50

1316 BZ Almere

  • SoortBelegging
  • Oppervlakte400
  • Vraagprijs:€ 624.500,- k.k.

Omschrijving

Omschrijving
Hierbij bieden wij een verhuurd beleggingsobject aan. Randstad 22-50 biedt een vrijstaand kantoorpand op een goed bereikbare locatie in Almere. Het gebouw is onderdeel van 4 soortgelijke vrijstaande kantoorgebouwen. Het object bestaat uit 2 bouwlagen van elk 200 m². Parkeren kan gratis op eigen terrein. In de nabijheid bevinden zich NS-station Almere Centrum en de A6.

Ligging
Bedrijvenpark Randstad bestaat uit 18.500 m². Gerenommeerde bedrijven als Zorggroep Almere en Notaris Unie zijn hier reeds gevestigd. In de nabije omgeving bevinden zich zakelijke-, juridische en financiële dienstverleners. Het kantorenpark ligt op loopafstand van het NS station Almere Centrum. Alle voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid
Het gebouw ligt aan de S103. Via de S103 bereikt u binnen 5 minuten de A6 richting Amsterdam/ Lelystad. Tevens heeft de S103 een goede verbinding met de N305, richting de A27. Het NS station Almere Centrum bevindt zich op loopafstand van het gebouw. Vanuit het NS station Almere Centrum rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad.

Parkeren
Het gebouw beschikt over 10 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens zijn er openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving gesitueerd.

Oppervlakte
Randstad 22-50 heeft een totale oppervlakte van 400 m², gelijkwaardig verdeeld over de begane grond en 1e verdieping.

Energielabel A+++

Huurgegevens
Huurder begane grond: E2 Office B.V.
Ingangsdatum huurovereenkomst: 1 april 2018
Jaarhuur: € 19.680,-
Looptijd huurovereenkomst: 5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar

Huurder 1e verdieping: Flevo Beveiliging B.V. én Flevo Management B.V.
Ingangsdatum huurovereenkomst: 1 maart 2024
Jaarhuur: € 21.800,-
Looptijd huurovereenkomst: 2 jaar met telkens een verlenging van 2 jaar

Koopprijs
De vaste koopprijs bedraagt € 624.500,- k.k. exclusief BTW, wat neerkomt op een BAR van 6,6%.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verkooponderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Foto's

Plattegrond


Plattegrond 2

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING