Bolderweg 10

1332 AT Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte10.925
  • Vraagprijs:€ 75,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Bolderweg 10 betreft een vrijstaand bedrijfsgebouw van in totaal 10.925,14 m² b.v.o., verdeeld over een bedrijfsruimte van 9.481,53 m² en een algemene ruimte/ kantoorruimte van 1.443,61 m². Er is een kraan in de bedrijfsruimte aanwezig. De locatie is strategisch gelegen en biedt een uitstekende bereikbaarheid via diverse uitvalswegen. In de omgeving zijn grote bedrijven als Yakult Europe, Ballast Nedam, HG International, Mitsubishi en Alfen gevestigd.

Bereikbaarheid
Het bedrijfsgebouw is gelegen aan een zijweg van de Buitenring, welke is verbonden met de Hoge Ring. Hierdoor wordt binnen enkele minuten de rijksweg A6 bereikt die Almere verbindt met o.a. Amsterdam, ’t Gooi en Lelystad. Bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend met een bushalte op loopafstand naar het station van Almere Buiten en Almere Centrum.

Oppervlakte
De oppervlakte van Bolderweg 10 bedraagt circa 10.925,14 m². Zowel het totaal als in delen kunnen te huur worden aangeboden. In de bedrijfsruimte is een ruimte van 1.400 m² en 2.316 m² eenvoudig af te splitsen, evenals een kantoorruimte van 415,60 m² op de 1e verdieping.

Opleveringsniveau
Het object wordt ‘as is’ opgeleverd en als casco verhuurd.

Energielabel
A.

Parkeren
Er bevinden zich minimaal 30 parkeerplaatsen op eigen terrein, waarbij het mogelijk is om op eigen terrein meer parkeerplaatsen te creëren.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt vanaf € 75,- per m² per jaar exclusief BTW.

Servicekosten
In overleg.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
In overleg.

Betalingen
Huur en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle onderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Foto's

Plattegrond


Plattegrond 2


Plattegrond 3

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING