Musicalstraat 16

1323 VP Almere

  • SoortOverige
  • Vraagprijs:€ 599.500,- k.k.

Omschrijving

Omschrijving
Musicalstraat 16 betreft een bedrijfswoning van 200 m² met een tuinkamer van 40 m². De woon-/werkcombinatie is gelegen in het kleinschalige bedrijventerrein Felsersplaats in Almere Stad. De straat kenmerkt zich door de aanwezigheid van vele woon-/ werkunits, waardoor de leefbaarheid met medebewoners gezellig is. De bedrijfswoning is voorzien van een zeer royale zonnige achtertuin. Uniek is het grote perceel van 543 m².

Ligging
De ligging is uitstekend met NS-station Almere Muziekwijk op loopafstand en ook de snelweg A6 is binnen 5 autominuten te bereiken. Qua woongenot bevindt zich op loopafstand winkelcentrum Muziekwijk, een gezondheidscentrum, scholen en een supermarkt.

Indeling
Begane grond
Entree, toilet, woonkeuken met diverse apparatuur. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een badkamer en een openslaande deur naar de riante tuinkamer. Via de tuinkamer naar de andere kant van de woning, welke is voorzien van een ruime woonkeuken, woonkamer en badkamer.

Verdieping
Overloop met 2 slaapkamers en een badkamer. Boven de andere kant van de woning bevinden zich tevens een overloop met 2 slaapkamers en een badkamer.

Parkeren
Voor de deur bevinden zich 4 parkeerplaatsen en er is voldoende ruimte om gratis op de openbare weg te parkeren.

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt € 599.500,- k.k. Er is geen BTW van toepassing.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verkooponderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Foto's

Plattegrond


Plattegrond 2

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING