Markerkant 10 11A

1316 AA Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte227
  • Vraagprijs:€ 2.500,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Op een hoeklocatie gelegen bedrijfs-/ showroomruimte van 227 m² aan Markerkant 10. Het object is onderdeel van het bedrijfsverzamelgebouw De Residentie, bestaande uit 13 bedrijfsruimten in diverse afmetingen. Markerkant 10-11 A is voorzien van een brede front aan de doorgaande weg. De ruimte is uitstekend geschikt voor een showroom. De bedrijfs-/ showroomruimte was in gebruik door Topbloemen en is gelegen tegenover Taco Mundo. Binnen een straal van 100 meter bevinden zich tevens Toolstation, Aldi en tankstation Esso.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein Markerkant 10 is gelegen nabij het stadscentrum van Almere Centrum en de uitvalswegen. Het object is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Markerdreef is gelegen aan S101, welke in directe verbinding staat met de A6. Op circa 500 meter bevindt zich bushalte Markerkant, waarmee binnen 2 bushalten NS-station Almere Centrum wordt bereikt.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van Markerkant 10-11 A bedraagt ca. 227 m² b.v.o., als volgt verdeeld:
Begane grond 108 m²;
1e verdieping 119 m².

Opleveringsniveau
Het object wordt ‘as is’ opgeleverd en als casco verhuurd. De aanwezige airco’s zijn door de vorige huurder geplaatst en momenteel inactief. Herstel/ vernieuwing is voor rekening en risico van huurder.

Parkeren
Gratis parkeren op eigen terrein en op de openbare weg.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 2.500,- per maand exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De vaste servicekosten bedragen € 132,42 per maand exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING