Brouwerstraat 18

1315 BP Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte341
  • Vraagprijs:€ 149,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Het complex maakt onderdeel uit van Winkelcentrum Marehof, welke het oudste winkelcentrum van Almere is. Het winkelcentrum kenmerkt zich door de aanwezigheid van vele speciaalzaken en boetieks. Onder andere kattencafé The Coffee Cat, City Hairstyling en Burger Me zijn in de straat gevestigd. Tevens zijn Media Markt en Citymall Almere om de hoek gevestigd.

Ligging
In Almere wonen circa 215.000 inwoners, met een verwachte groei naar 250.000 inwoners in 2030. De jonge leeftijdsopbouw van de inwoners en de jonge infrastructuur van Almere, maken Almere een interessante winkellocatie. De Brouwerstraat is zeer goed bereikbaar, via het busstation Passage of de nabij gelegen parkeergarages. Ook het NS-station Almere Centrum ligt op loopafstand.

Beschikbaar
Een winkelruimte van circa 341 m², gelegen aan Brouwerstraat 16-22. De frontbreedte bedraagt circa 30 meter.

Opleveringsniveau
Het pand wordt in huidige staat opgeleverd en als casco verhuurd.

Parkeren
Aangrenzend aan de Zadelmakerstraat bevinden zich de Flevogarage en de Schippergarage. Hierdoor zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Tevens bestaat er de mogelijkheid om te parkeren op de openbare weg.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 149,- per m² per jaar exclusief service-/ promotiekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 3,50 per m² per jaar exclusief BTW.

Promotiekosten
De promotiekosten bedragen € 8,67 per m² per jaar exclusief BTW.

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Huur, service-/ promotiekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief service-/ promotiekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
Per direct.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ juli 2008).

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING