Annie M.G. Schmidtweg 140

1321 NB Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte237
  • Vraagprijs:€ 110,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Het object betreft een uitstekend gelegen kantoorruimte op de 2e verdieping aan Annie M.G. Schmidtweg 140 op bedrijventerrein De Uitgeverij te Almere, op circa 500 meter van afrit 3 van de A6. De kantoorruimte is gelegen aan de toegangsweg naar de wijken, waardoor ook ’s avonds veel bewegingen rondom het bedrijfspand plaatsvinden. Annie M.G. Smidtweg 140 bevindt zich in goede staat en is per direct beschikbaar.

Ligging
Het bedrijfspand is gelegen langs een doorgaande weg op bedrijventerrein “De Uitgeverij”. Dit bedrijventerrein bestaat uit 5.700 m². Het grenst direct aan bedrijventerrein Gooise Poort/ Gooise Kant en ligt tegen de Hoge Ring aan. Gerenommeerde bedrijven zijn hier reeds gevestigd, o.a. Gamma, De Haan IT en HK International. De ligging van het object tegenover de A6 is zeer gunstig te noemen.

Bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de Hoge Ring en is met de auto optimaal bereikbaar. Afrit 3 (Almere Stad West) van de ringweg A6 is op 500 meter gesitueerd. Vanaf de A6 zijn rijkswegen A1 (Amsterdam) en A27 (Hilversum) binnen enkele autominuten te bereiken. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Het terrein beschikt over drie opstapplaatsen waar verschillende stads- en streekbussen komen richting Almere Centrum, ’t Gooi en Amsterdam.

Oppervlakte
De beschikbare kantoorruimte heeft een oppervlakte van circa 237 m² b.v.o. op de 2e verdieping.

Opleveringsniveau
Het object wordt ‘as is’ opgeleverd, o.a. voorzien van:
– Systeemplafond v.v. verlichtingsarmaturen;
– Kabelgoten t.b.v. elektra en databekabeling;
– Vloerbedekking;
– Pantry;
– Toilet.

Parkeren
Op eigen terrein zijn parkeerplaatsen beschikbaar. Tevens kan er op de openbare weg gratis worden geparkeerd.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 110,- per m² per jaar exclusief BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 41,- per m² per jaar exclusief BTW op voorschotbasis.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING