Markerkant 11 43

1316 AN Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte2.829
  • Vraagprijs:€ 99,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Bent u op zoek naar een centraal gelegen winkelpand in Almere? Markerkant 11 43 betreft een winkelruimte van ca. 2.829 m², verdeeld over ca. 1.384 m² op de begane grond en ca. 1.445 m² op de 1e verdieping. Er zijn vele parkeerplaatsen op het voorgelegen parkeerterrein gesitueerd. Het gebouw verkeerd in uitstekende staat en is voorzien van 2 overheaddeuren.

Ligging
Markerkant betreft een centraal gelegen bedrijventerrein in Almere Stad. Op het terrein zijn voornamelijk perifere detailhandelsbedrijven gevestigd. In de nabije omgeving zijn gerenommeerde bedrijven als Praxis en Aldi gevestigd.

Bereikbaarheid
Het object is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Markerdreef is gelegen aan S101, welke in directe verbinding staat met de A6. Op circa 500 meter bevindt zich bushalte Markerkant, welke op 2 bushalten van NS-station Almere Centrum gelegen is.

Oppervlakte
De oppervlakte van Markerkant 11 43 bedraagt circa 2.829 m², als volgt verdeeld:
Ca. 1.384 m² op de begane grond;
Ca. 1.445 m² op de 1e verdieping.

Opleveringsniveau
Het object wordt ‘as is’ opgeleverd en als casco verhuurd.

Parkeren
Gratis parkeren op de openbare weg.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 99,- per m² per jaar exclusief BTW.

Servicekosten
Huurder draagt voor eigen rekening en risico zorg voor de leveringen en diensten, waaronder ook de nutsvoorzieningen vallen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond


Plattegrond 2

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING