Operetteweg 74

1323 VC Almere

  • SoortOverige
  • Vraagprijs:€ 2.750,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Operetteweg 74 betreft een bedrijfswoning van 212 m² op een zichtlocatie met 1,5 miljoen treinpassanten per jaar. De woon-/werkcombinatie is gelegen in het kleinschalige bedrijventerrein Felsersplaats in Almere Stad. De straat kenmerkt zich door de aanwezigheid van vele woon-/ werkunits, waardoor de leefbaarheid met medebewoners gezellig is. De bedrijfswoning is voorzien van rolluiken aan de voor- en achterzijde, airco’s en een achtertuin.

Ligging
De ligging is uitstekend met NS-station Almere Muziekwijk op loopafstand en ook de snelweg A6 is binnen 5 autominuten te bereiken. Qua woongenot bevindt zich op loopafstand winkelcentrum Muziekwijk, een gezondheidscentrum, scholen en een supermarkt.

Indeling
Begane grond
Entree, toilet, woonkeuken met diverse apparatuur. De royale L-vormige woonkamer is voorzien van een schuifpui en aparte deur naar de zonnige tuin. De andere kant van de woning is voorzien van een praktijkruimte.

Verdieping
Overloop met 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad, douche, tweede toilet en wastafel. Boven de praktijkruimte bevinden zich een overloop met toegang naar 2 kamers en een tussenruimte.

Parkeren
Voor de deur bevinden zich 4 parkeerplaatsen en er is voldoende ruimte om gratis op de openbare weg te parkeren.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 2.750,- per maand exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
Huurder draagt voor eigen rekening en risico zorg voor de leveringen en diensten, waaronder ook de nutsvoorzieningen vallen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond


Plattegrond 2

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING