Transistorstraat 71E

1322 CK Almere

  • SoortBelegging
  • Oppervlakte375
  • Vraagprijs:€ 600.000,- k.k.

Omschrijving

Omschrijving
Hierbij bieden wij een verhuurd beleggingsobject aan. Transistorstraat 71-E biedt een hoogwaardige kantoorvilla gesitueerd op een uitstekende zichtlocatie aan de Hoge Ring (S101). Het complex Castellum bestaat uit 11 representatieve kantoorvilla’s van een hoogwaardig niveau. De kantoorvilla bestaat uit 3 bouwlagen van elk 125 m² per bouwlaag.

Ligging
Het object is gelegen op een zichtlocatie aan de Hoge Ring. Per dag rijden circa 20.000 passanten langs het kantoorgebouw. Transistorstraat 71-E is gelegen op het bedrijvenpark Gooise Poort. Gerenommeerde bedrijven als Pioneer, Slokker, ASM, Yarden en Okkerse & Schop advocaten zijn hier reeds gevestigd.

Bereikbaarheid
Het gebouw ligt aan de Hoge Ring. Via de S101 bereikt u binnen 1 autominuut de A6 richting Amsterdam/ Lelystad. Tevens heeft de A6 een goede verbinding met de A27 richting Hilversum/ Utrecht. Op loopafstand bevindt zich een bushalte, met rechtstreekse verbindingen naar NS-stations Almere Muziekwijk, Almere Centrum, Amsterdam Amstel en Hilversum

Parkeren
Deze locatie biedt uitstekende parkeermogelijkheden. Tevens kan er in de nabije omgeving gratis geparkeerd worden op de openbare weg.

Oppervlakte
Transistorstraat 71-E heeft een totale oppervlakte van 375 m², gelijkwaardig verdeeld over de begane grond, 1e verdieping en 2e verdieping.

Energielabel A+

Huurgegevens
Huurder begane grond en 1e verdieping: Covebo Group B.V.
Ingangsdatum huurovereenkomst: 1 februari 2022
Jaarhuur: € 29.376,-
Looptijd huurovereenkomst: 1,5 jaar met een verlenging van 3 jaar

Huurder 2e verdieping: Recht door Zee Casemanagement B.V.
Ingangsdatum huurovereenkomst: 1 juni 2019
Jaarhuur: € 13.913,88
Looptijd huurovereenkomst: 2 jaar met telkens een verlenging van 1 jaar

Koopprijs
De vaste koopprijs bedraagt € 600.000,- k.k. exclusief BTW, wat neerkomt op een BAR van 7,2%.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verkooponderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Foto's

Plattegrond


Plattegrond 3


Plattegrond 2

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING