Operetteweg 74

1323 VC Almere

  • SoortOverige
  • Vraagprijs:€ 649.500,- k.k.

Omschrijving

Omschrijving
Operetteweg 74 betreft een bedrijfswoning van 212 m² op een zichtlocatie met 1,5 miljoen treinpassanten per jaar. De woon-/werkcombinatie is gelegen in het kleinschalige bedrijventerrein Felsersplaats in Almere Stad. De straat kenmerkt zich door de aanwezigheid van vele woon-/ werkunits, waardoor de leefbaarheid met medebewoners gezellig is. De bedrijfswoning is voorzien van rolluiken aan de voor- en achterzijde, airco’s en een zeer royale zonnige achtertuin. Uniek is het grote perceel van 1.040 m².

Ligging
De ligging is uitstekend met NS-station Almere Muziekwijk op loopafstand en ook de snelweg A6 is binnen 5 autominuten te bereiken. Qua woongenot bevindt zich op loopafstand winkelcentrum Muziekwijk, een gezondheidscentrum, scholen en een supermarkt.

Indeling
Begane grond
Entree, toilet, woonkeuken met diverse apparatuur. De royale L-vormige woonkamer is voorzien van een schuifpui en aparte deur naar de zonnige tuin. De andere kant van de woning is voorzien van een praktijkruimte.

Verdieping
Overloop met 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad, douche, tweede toilet en wastafel. Boven de praktijkruimte bevinden zich een overloop met toegang naar 2 kamers en een tussenruimte.

Parkeren
Voor de deur bevinden zich 4 parkeerplaatsen en er is voldoende ruimte om gratis op de openbare weg te parkeren.

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt € 649.500,- k.k. Er is geen BTW van toepassing.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verkooponderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Foto's

Plattegrond 2


Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING