Edvard Munchweg 97

1328 MK Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte257
  • Vraagprijs:€ 99,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Edvard Munchweg 97 is afgelopen maanden volledig vernieuwd naar een representatieve en lichte kantoorruimte, waarbij er op de 1e verdieping nog 257 m² kantoorruimte beschikbaar is. De bereikbaarheid per auto is uitstekend, onder andere vanwege de aansluiting op de A6 en A27 binnen twee autominuten. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 600 meter afstand.

Door de vele raampartijen en de vierkante indeling betreft het een effectieve ruimte. Het hoogwaardige opleveringsniveau zorgt ervoor dat u de kantoorruimte zonder investeringen kunt betrekken.

Ligging
Het object bevindt zich op bedrijventerrein “Het Atelier” in Tussen de Vaarten te Almere Stad. Dit bedrijventerrein is ruim opgezet met veel groen. Het Atelier is een gemengd bedrijventerrein dat open staat voor ondernemers die veel waarde hechten aan een kwalitatief goed onderhouden bedrijventerrein met een uitstekende bereikbaarheid. De Edvard Munchweg bevindt zich aan de oostelijke entree van het bedrijventerrein waardoor een korte verbinding met de tussenring en snelle aansluiting op de A6/A27 (1.500 meter) mogelijk is.

Oppervlakte
Op de eerste verdieping is een ruimte van circa 257 m² inclusief algemene ruimten beschikbaar. Als huurder van de eerste verdieping kunt u gebruik maken van het aansluitende terras op de 1e verdieping.

Opleveringsniveau
Het object wordt ‘as is’ opgeleverd.

Parkeren
Gratis parkeren op eigen terrein en de openbare weg.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 99,- per m² per jaar exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 29,- per m² per jaar exclusief BTW op voorschotbasis.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING