Papiermolenweg 24

1333 DG Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte331
  • Vraagprijs:€ 2.281,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Papiermolenweg 24 is een showroom ruimte gelegen naast woonwinkelcentrm DoeMere Megastores. Het grotendeels overdekte winkelcentrum bestaat uit circa 56.300 m², waarin in totaal ruim 50 winkels gevestigd zijn. Gerenommeerde bedrijven als Gamma, Goossens, Mandemakers Groep, Kwantum en McDonalds zijn hier reeds gevestigd.

Bereikbaarheid
Papiermolenweg 24 is centraal gelegen ten westen van het centrum van Almere Buiten en met ca. 5 autominuten bevindt u zich op de snelwegen A6 en A27. Eveneens bevindt het NS- en busstation “Almere Buiten” zich op ca. 750 meter afstand. Vanuit het NS station Almere Buiten rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad. De bereikbaarheid mag men dan ook optimaal noemen.

Oppervlakte
De oppervlakte van Papiermolenweg 24 bedraagt circa 331 m², volledig op de begane grond.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt ‘as is’ opgeleverd, o.a. voorzien van twee heaters, krachtstroom, keuken, toilet, overheaddeur en een gietvloer. De verlichting van huurder wordt meegenomen.

Bestemming
Perifere detailhandel, waardoor geschikt als autoshowroom, woonwinkel en sport.

Parkeren
Gratis parkeren op de openbare weg. Bij het gehuurde behoren 4 parkeerplaatsen.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 2.281,28 per maand exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks per 1 juni, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
2 jaar met telkens een verlenging van 2 jaar.

Betalingen
Huur, service-/ promotiekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief service-/ promotiekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
ROZ 2008.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING