Transistorstraat 53C

1322 CK Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte112
  • Vraagprijs:€ 475.000,- k.k.
    € 948,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Bijzondere architectuur op een goed bereikbare locatie in Almere: Transistorstraat 53-C biedt een representatieve kantoorvilla gesitueerd op een uitstekende zichtlocatie aan de Hoge Ring (S101). De kantoorvilla maakt onderdeel uit van kantorenpark Marestein. Kantorenpark Marestein bestaat uit 10 luxe, geschakelde kantoorvilla’s van een hoogwaardig niveau. De kantoorvilla bestaat uit 3 bouwlagen van elke 112 m² per bouwlaag.

Ligging
Bedrijventerrein Gooise Kant is het eerste grote (boven)regionale bedrijventerrein van Almere gezien vanuit de richting Amsterdam, een zichtlocatie langs de A6. De verbreding van de A6 bieden extra mogelijkheden voor dit bedrijventerrein. Gerenommeerde bedrijven zijn hier reeds gevestigd, o.a. Pioneer, IBM, Van Duijnen en BAS Group.

Zichtlocatie
De voorzijde van het kantorenpark is vanaf de ringweg A6 zeer goed zichtbaar voor circa 200.000 automobilisten per dag. Dat maakt de Gooise Kant tot een zeer gewilde locatie. Als huurder is het mogelijk om op verschillende locaties op de gevel uw reclame-uiting te plaatsen.

Bereikbaarheid
Het object ligt aan de ringweg A6 en is met de auto optimaal bereikbaar. Afrit 3 (Almere Stad West) komt direct voor het gebouw uit. Vanaf de A6 zijn rijksweg A1 (Amsterdam) en A27 (Hilversum) binnen enkele autominuten te bereiken. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Het terrein beschikt over drie opstapplaatsen waar verschillende stads- en streekbussen komen richting Almere Centrum, ’t Gooi en Amsterdam.

Oppervlakte
De kantoorvilla heeft een oppervlakte van 336 m². Momenteel is er 112 m² beschikbaar voor verhuur, als volgt verdeeld:
Begane grond circa 112 m² BESCHIKBAAR
1e verdieping circa 112 m² VERHUURD
2e verdieping circa 112 m² VERHUURD

Opleveringsniveau
Het gebouw c.q. de kantoorruimte is onder meer voorzien van:
– wandafwerking;
– systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
– geavanceerd luchtbehandelingssysteem, separaat in te stellen per verdieping;
– moderne toiletvoorzieningen;
– pantry op iedere verdieping voorzien van inbouwapparatuur;
– te openen ramen (draai-kiep).

Parkeren
Per verdieping zijn er twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Koopprijs
De vaste koopprijs voor het geheel bedraagt € 475.000,- k.k. exclusief BTW.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 948,13 per maand exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 175,- per maand exclusief BTW. Naast de servicekosten is er een bijdrage VVE van € 76,88 per maand exclusief BTW van toepassing.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
Per 1 juli 2024.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING