Midwaystraat 11

1339 NM Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte215
  • Vraagprijs:€ 2.250,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Midwaystraat 11 betreft een multifunctionele kantoor-/ bedrijfsruimte van ca. 215 m² verdeeld over twee bouwlagen. Het object is gelegen op de hoeklocatie van bedrijvenresort The Pearl. Bedrijvenresort The Pearl bestaat uit 6 zelfstandige kantoor/ bedrijfsruimten vanaf ca. 200 m². De gebouwen zijn voorzien van grote raampartijen aan de voor- en achterzijde van het gebouw voor een vrij en open uitzicht en hetgeen het resort een exclusieve uitstraling geeft. Iedere unit beschikt over een eigen entree.

Ligging
The Pearl bevindt zich op het binnenstedelijke bedrijventerrein “De Rederij” in Almere Buiten aan de westzijde van de Eilandenbuurt. Het bedrijvenresort is direct gelegen langs de doorgaande weg aan de Spectrumdreef, een van de belangrijkste ontsluitingswegen van de buurt.

Zichtlocatie
The Pearl is gelegen op een zichtlocatie op de hoekkavel aan de Spectrumdreef. Mede door de hogere ligging van de dreef hebben alle bedrijven een zichtlocatie vanaf de dreef. Als gebruiker is het mogelijk om op verschillende manieren goed zichtbare reclame-uitingen te plaatsen.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein De Rederij is uitstekend bereikbaar. Binnen slechts 2 autominuten bent u via de Spectrumdreef op de A6 (afrit 7 – Almere Buiten). Hierdoor zijn de kantoorvilla’s uitstekend bereikbaar voor verkeer uit zuidelijke richting (Amsterdam, Utrecht en Het Gooi) als uit noordelijke richting (Lelystad, Emmeloord en Noordelijke Provincies). Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging van De Rederij gunstig. De buslijn loopt langs het terrein en heeft een halte op loopafstand met verbinding naar NS Station Oostvaarders en centrum Almere Buiten.

Oppervlakte
Midwaystraat 11 heeft een oppervlakte van ca. 215 m², verdeeld over twee bouwlagen.

Parkeren
De unit beschikt over 3 exclusieve parkeerplaatsen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 2.250,- per maand exclusief servicekosten.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 89,38 per maand op voorschotbasis.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur en servicekosten per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en servicekosten.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond 2


Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING