Transistorstraat 31

1322 CK Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte16
  • Vraagprijs:€ 400,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Transistorstraat 31 betreft een kantoorverzamelgebouw gelegen nabij de afrit A6, op ca. 20 minuten van Amsterdam en Hilversum. De bereikbaarheid met de auto is uitstekend en een bushalte bevindt zich op loopafstand. Er zijn diverse metrages beschikbaar.

Ligging
Bedrijventerrein Gooise Poort is het eerste grote (boven)regionale bedrijventerrein van Almere gezien vanuit de richting Amsterdam, een zichtlocatie langs de A6. De verbreding van de A6 biedt extra mogelijkheden voor dit bedrijventerrein. Gerenommeerde bedrijven zijn hier reeds gevestigd, o.a. Yarden, Roche en Jorritsma Bouw.

Bereikbaarheid
Het object ligt aan de ringweg A6 en is met de auto optimaal bereikbaar. Afrit 3 (Almere Stad West) komt direct voor het gebouw uit. Vanaf de A6 zijn rijksweg A1 (Amsterdam) en A27 (Hilversum) binnen enkele autominuten te bereiken. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Het terrein beschikt over drie opstapplaatsen waar verschillende stads- en streekbussen komen richting Almere Centrum, ’t Gooi en Amsterdam.

Oppervlakte
De kantoorruimten zijn in diverse metrages beschikbaar, vanaf circa 16 m². Indien gewenst is het mogelijk om twee units te koppelen zodat een groter metrage ontstaat.

Voorzieningen
Het kantoorgebouw is voorzien van:
– Luxe gezamenlijke entree met een bemande receptie;
– Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
– Afgewerkte wanden en vloer;
– Liftinstallatie;
– Topkoeling;
– Pantry;
– Toilet.

Opleveringsniveau
Het object wordt ‘as is’ opgeleverd.

Parkeren
Er bevinden zich voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Huurprijs
De huurprijs is vanaf € 400,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten
Er zijn geen servicekosten van toepassing, aangezien deze in de huurprijs zijn verwerkt.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
1 jaar met telkens een verlenging van 1 jaar.

Betalingen
Huur inclusief servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
ROZ 2015.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING