Grote Markt 179

1315 JD Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte118
  • Vraagprijs:€ 2.575,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Op het drukste horecaplein van Almere gelegen horecaruimte van ca. 118 m². De Grote Markt kenmerkt zich door sfeervolle cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden. De ligging van de Grote Markt is centraal en een samenkomst van Citymall Almere, Korte Promenade en Stadhuisstraat. Via de achterzijde bestaat er de mogelijkheid voor laden/lossen.

Ligging
Het object is gelegen in het hart van de levendige Grote Markt, met rechtstreekse looproutes naar de Stationsstraat, Korte Promenade en Citymall. De aanwezigheid van diverse restaurants en cafés maakt de Grote Markt tot een sfeervol plein. Ook bedrijven als de Rabobank, Anno en Le Baron zijn reeds gevestigd op de Grote Markt.

Bereikbaarheid
De Grote Markt is eenvoudig bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Circa 100 meter van de Grote Markt bevindt zich bushalte Stadhuisplein, welke geldt als overstappunt van diverse buslijnen. Per auto is de Grote Markt vanaf de A6 te bereiken via de Veluwedreef en Cinemadreef. De jonge infrastructuur van Almere zorgt ook per auto voor een uitstekende bereikbaarheid. Het NS-Station Almere Centrum bevindt zich op circa 500 meter.

Oppervlakte
De oppervlakte van de Grote Markt 179 bedraagt circa 118 m².

Frontbreedte
De frontbreedte bedraagt circa 5 meter.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt ‘as is’ opgeleverd en als casco verhuurd.

Parkeren
Ruim voldoende parkeermogelijkheden in de achtergelegen Muntgarage.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 2.575,77 per maand exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 50,- per maand exclusief BTW.

Overnamesom
De overnamesom voor de ruwbouw (geen inventaris/ verlichting) bedraagt € 55.000,-.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING