Grote Markt 111

1315 JC Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte180
  • Vraagprijs:€ 1.725,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Werken op een van de meest gezellige locaties van Almere, de Grote Markt. De Grote Markt betreft het drukste horecaplein van Almere en kenmerkt zich door sfeervolle cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden. De locatie is centraal geleden, aangrenzend aan diverse A1 winkelstraten en nabij het NS-station Almere Centrum. Op de tweede verdieping is een kantoorruimte van ca. 180 m² beschikbaar.

Bereikbaarheid
De Grote Markt is eenvoudig bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Circa 100 meter van de Grote Markt bevindt zich bushalte Stadhuisplein, welke geldt als overstappunt van diverse buslijnen. Per auto is de Grote Markt vanaf de A6 te bereiken via de Veluwedreef en Cinemadreef. De jonge infrastructuur van Almere zorgt ook per auto voor een uitstekende bereikbaarheid. Het NS-Station Almere Centrum bevindt zich op circa 500 meter.

Oppervlakte
De oppervlakte van Grote Markt 111 bedraagt circa 180 m², gelegen op de 2e verdieping.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt ‘as is’ opgeleverd, onder andere voorzien van:
– Systeemplafond met inbouwarmaturen;
– Raambekleding;
– Pantry;
– Toiletten.

Parkeren
Ruim voldoende parkeermogelijkheden op de openbare weg of diverse parkeergarages.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.725,- per maand exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 146,70 per maand exclusief BTW op voorschotbasis.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle onderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING