G.T. Rietveldstraat 176

1333 LJ Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte291
  • Vraagprijs:€ 2.108,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Het betreft een bedrijfspand met kantoorruimte, gelegen aan G.T. Rietveldstraat 176 te Almere. Het object bevindt zich op een goed bereikbare zichtlocatie in de Bouwmeesterbuurt in Almere Buiten. In de omgeving zijn gerenommeerde bedrijven gevestigd, o.a. Chrysler, G.J. Meijer, Lentink en tankstation Shell. Winkelcentrum Buitenmere en Doemere liggen op steenworp afstand.

Ligging
Almere Buiten is een levendig stadsdeel met veel bedrijvigheid. Er zijn ruim 875 bedrijven gevestigd. Naast een aantal grote bedrijven als Yakult Europe en Ballast Nedam biedt het stadsdeel ruimte aan ruim opgezette winkelgebieden als Doemere en Buitenmere, een groot aantal scholengemeenschappen en andere voorzieningen. Almere is een van de snelst groeiende steden van Nederland. Vanwege de gunstige ligging en goede bereikbaarheid van Almere en de grote stedelijke ontwikkelingen is Almere een ideale vestigingsplaats voor de kantoren en bedrijven.

Bereikbaarheid
Het object is direct gelegen aan de Polderdreef. De Polderdreef heeft aansluiting op de Buitenring/Hoge Ring S106, die direct aansluiting heeft op de rijksweg A6. Via de rondweg van Almere is de wijk vanuit alle richtingen goed bereikbaar. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend met een bushalte op loopafstand naar het station van Almere Buiten en Almere Centrum.

Oppervlakte
Het object heeft een totale oppervlakte van circa 291 m² en is als volgt verdeeld:
– Bedrijfsruimte rechterzijde: ca. 164 m²;
– Entree-/ toiletruimte: ca. 32 m²;
– Kantoorruimte 1e verdieping: ca. 81 m²;
– Entresol: ca. 14 m².

Parkeren
Deze locatie biedt uitstekende parkeermogelijkheden. Bij het pand bevinden zich 10 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 2.108,02 per maand exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 50,- per maand exclusief BTW. Onder de servicekosten vallen onderhoud van de terreinen, hekwerken, buitenverlichting, cv installatie, airco’s en overheaddeur. Voorts komt de glasbewassing driemaal per jaar langs.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Aanvaarding
Per 1 oktober 2021.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond


Plattegrond 2

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING