Antennestraat 86

1322 AS Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte90
  • Vraagprijs:€ 895,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Medical Business Center betreft een van de meest representatieve kantoorgebouwen van Almere, welke is gelegen op steenworpafstand van de afrit A6. De luxe entree zorgt voor een bijzonder welkom van het gebouw. Op de begane grond bevinden zich vergaderfaciliteiten welke onlangs zijn gerenoveerd. Vanwege het dubbele parkeerterrein zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Ligging
Het object is prominent in bedrijventerrein Gooise Kant gelegen. Het gebied aan en rondom het Medical Business Centre Almere kenmerkt zich door de aanwezigheid van veel grote internationale bedrijven. Gerenommeerde bedrijven als IBM, Pioneer, Mycom, Accenture, ASM, Yarden en Okkerse & Schop advocaten zijn hier reeds gevestigd.

Bereikbaarheid
De locatie is gelegen op 2 autominuten vanaf afrit 3 van de A6. De A6 heeft een aansluiting met de A1 en A27. Per openbaar vervoer kan er gebruik gemaakt worden van de stadsbus. De bushalte is op loopafstand gelegen en heeft rechtstreekse verbindingen naar de NS-stations van Almere Centrum, Amsterdam Amstel en Naarden/ Bussum.

Oppervlakte
Op de begane grond is 90 m² bvo inclusief algemene ruimten beschikbaar.

Parkeren
Ruim vrij parkeren op eigen parkeerterrein.

Voorzieningen
Het gehuurde wordt opgeleverd in de huidige staat met o.a. de onderstaande voorzieningen:

Kantoorruimte:
– systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
– airconditioning / klimaatbeheersing;
– zonwerend glas en/of elektrische zonnescreens;
– kabelgoten met aansluitingen voor UTP en telefonie;
– FTP-netwerk en patchkast;
– intercom;
– diverse pantry’s;
– diverse toiletgroepen;
– reclamezuil.

Gezamenlijke voorzieningen tegen vergoeding:
– telefooncentrale;
– glasvezel;
– spreekkamer (gratis);
– containerberging en vuilafvoer;
– fietsenstalling (gratis).

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 895,- per maand exclusief servicekosten en BTW. Onder de huurprijs valt het in bruikleen gebruiken van het meubilair.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 175,- per maand exclusief BTW op voorschotbasis. Onder de servicekosten vallen o.a. water, elektra en verwarming.

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding
Per direct.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING