Zuideinde 3

1334 BX Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte136
  • Vraagprijs:€ 225,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Ondernemen in het hart van winkelcentrum BuitenMere! De winkelruimte is gelegen aan het Zuideinde langs het Globeplein. In het winkelcentrum bevindt zich een gevarieerd aanbod met o.a. Albert Heijn, Big Bazar, Hema, Hunkemöller en vele andere landelijke retailers. Het royale winkelaanbod maakt dat de winkel zich begeeft binnen een compleet winkelcentrum dat alles in huis heeft voor de consument, van supermarkt tot sportwinkel tot lokale speciaalzaken.

Ligging
In het winkelcentrum BuitenMere zijn ruim 100 winkels op het gebied van mode en lifestyle, maar ook banken en horeca gevestigd. Met het ernaast liggende bestaande themawinkelcentrum DoeMere zal een stadsdeelcentrum ontstaan van circa 90.000 m2. Het verzorgingsgebied Almere Buiten bestaat uit 55.000 inwoners, met een verwachte groei naar 70.000 inwoners in 2020. De locatie profiteert optimaal van de passantenstoom vanaf NS Station Almere Buiten, alsmede vanuit de richting van de parkeerplaats vanaf de Evenaar. Zuideinde 3 beschikt over een entree welke geheel geopend kan worden, wat zorgt voor een ruimtelijk en open karakter.

Bereikbaarheid
Het stadcentrum van Almere Buiten is goed te bereiken via de rijkswegen A6 en A27. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Op loopafstand bevindt zich NS station Almere Buiten. Vanuit het NS station rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad en rijden er verschillende stads- en streekbussen.

Oppervlakte
Zuideinde 3 heeft een oppervlakte van 136 m².

Oplevering
De winkelruimte wordt casco verhuurd. Echter bestaat het tot de mogelijkheden om een aantal voorzieningen van de vorige huurder over te nemen, zoals het keukenblok, toilet, systeemplafond met ingebouwde verlichting, wandsystemen en afrekenbalie.

Parkeren
Parkeren kan in een van de parkeergarages of op een van de ruime parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum. De parkeergarages zijn 24 uur per dag geopend, zeven dagen per week. Tevens kan in Almere Buiten ook gebruik worden gemaakt van belparkeren met de mobiele telefoon. Het maximale dagtarief voor parkeren in Almere Buiten is verlaagt naar € 2,- per dag, waardoor consumenten langer in het winkelcentrum blijven.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 225,- per m² per jaar exclusief service-/ promotiekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 7,- per m² per jaar exclusief BTW.

Promotiekosten
De promotiekosten bedragen € 5,87 per m² per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, service-/ promotiekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief service-/ promotiekosten en BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst ROZ 2012.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING