Transistorstraat 91- 12

1322 CL Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte244
  • Vraagprijs:€ 1.995,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Kantoorverzamelgebouw Silverpoint Almere is direct op een zichtlocatie aan de Hoge Ring gelegen, met ca. 25.000 passanten per dag. Met ca. 2 autominuten bereikt u de afslag van de A6. Het gebouw wordt gekenmerkt door zijn opvallende architectuur en de warme inrichting binnen in het gebouw. Elke ruimte wordt verhuurd inclusief een eigen terras op de verdiepingen, wat een luxe is die maar in weinig bedrijfspanden aanwezig zijn. Ook zijn er algemene ruimten, zoals een vergaderruimte, separaat in het kantoorgebouw te gebruiken. Bijzonder is dat het gebouw beschikt over een gratis glasvezel verbinding waar u direct op kunt aansluiten.

Ligging
Bedrijventerrein Gooisekant is het eerste grote (boven)regionale bedrijventerrein van Almere gezien vanuit de richting Amsterdam, een zichtlocatie langs de A6. De verbreding van de A6 biedt extra mogelijkheden voor dit bedrijventerrein. Gerenommeerde bedrijven zijn hier reeds gevestigd, o.a. MTH, Van Duijnen en Slokker.

Zichtlocatie
Het object is vanaf de Hogering en ringweg A6 zeer goed zichtbaar voor circa 200.000 automobilisten per dag. Dat maakt de Gooisekant tot een zeer gewilde locatie. Als huurder is het mogelijk om op de gevel uw reclame-uiting te plaatsen.

Bereikbaarheid
Het object ligt aan de ringweg A6 en is met de auto optimaal bereikbaar. Afrit 3 (Almere Stad West) komt direct voor het gebouw uit. Vanaf de A6 zijn rijksweg A1 (Amsterdam) en A27 (Hilversum) binnen enkele autominuten te bereiken. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Het terrein beschikt over drie opstapplaatsen waar verschillende stads- en streekbussen komen richting Almere Centrum, ’t Gooi en Amsterdam.

Oppervlakte
De beschikbare oppervlakte bedraagt 244 m² op de 1e verdieping.

Parkeren
Er bevinden zich voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.995,- per maand exclusief servicekosten, energiekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 17,50 per m² per jaar exclusief BTW.

Energiekosten
De energiekosten bedragen € 25,- per m² per jaar exclusief BTW.

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar. Flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING