Tegelenpad 6

1324 DS Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte70
  • Vraagprijs:€ 700,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Tegelenpad 6 betreft een multifunctionele ruimte gelegen in de woonwijk Stedenwijk te Almere-Stad. De ruimte bevindt zich nabij een buurtcentrum met supermarkt alsmede scholen. De doorgaande fietsroute zorgt voor extra passanten. De bestemming is gemengd 4, wat neerkomt op detailhandel, dienstverlening, kantoorruimte en maatschappelijk.

Bereikbaarheid
In Almere wonen circa 190.000 inwoners, met een verwachte groei naar 350.000 inwoners in 2030. De jonge leeftijdsopbouw van de inwoners en de jonge infrastructuur van Almere, maken Almere een interessante winkellocatie. Tegelenpad is goed te bereiken met de auto alsmede met het openbaar vervoer. Op loopafstand bevindt zich een bushalte met verbinding naar NS-station Almere Centrum.

Oppervlakte
De oppervlakte van Tegelenpad 6 bedraagt circa 70 m².

Parkeren
Voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Opleveringsniveau
Het object wordt ‘as is’ opgeleverd en als casco verhuurd. In de ruimte bevinden zich een:
– Laminaatvloer;
– Verwarming door middel van radiatoren;
– Opbergruimte;
– Pantry;
– Toilet.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 700,- per maand exclusief BTW. Indien niet BTW plichtig is het mogelijk om vrij van BTW te huren.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
ROZ 2015.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING