Schutterstraat 33

1315 VH Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte800
  • Vraagprijs:€ 295,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Schutterstraat 33 betreft een hoeklocatie met direct hiernaast een laad-/ los ruimte, wat ‘pick and collect’ met de auto mogelijk maakt. Qua passanten is de winkelruimte ideaal gelegen vanwege het samenkomen van 4 winkeldelen, namelijk Citymall Almere, Stadhuisstraat, Passages en de Grote Markt. Vanwege een relocate van Blokker in de straat komt deze A1 locatie van 800 m² beschikbaar. In de omgeving zijn onder andere Action, Dirk van den Broek, Van Haaren en Xenos gevestigd.

Bereikbaarheid
Schutterstraat is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Op circa 150 meter bevindt zich bushalte Stadhuisplein, welke geldt als overstappunt van diverse buslijnen. Het NS-Station Almere Centrum bevindt zich op circa 750 meter. Per auto is de Grote Markt vanaf de A6 te bereiken via de Veluwedreef en Cinemadreef. De jonge infrastructuur van Almere zorgt ook per auto voor een uitstekende bereikbaarheid.

Oppervlakte
De oppervlakte van Schutterstraat bedraagt 800 m², verdeeld over 650 m² op de begane grond en 150 m² op de 1e verdieping.

Frontbreedte
De frontbreedte bedraagt circa 18 meter aan Schutterstraat.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt casco opgeleverd en indien tijdig wordt aangegeven kan in overleg met Blokker de huidige staat behouden blijven.

Parkeren
Ruim voldoende parkeermogelijkheden in de nabijgelegen Muntgarage en Krakelinggarage.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 295,- per m² per jaar exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 5,- per m² per jaar exclusief BTW op voorschotbasis.

Promotiekosten
Huurder zal lid worden van de ondernemersvereniging OVSA. Indien huurder geen lidmaatschap betaald aan de ondernemersvereniging, is hij dit schuldig aan verhuurder.

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2000 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht.

Huurovereenkomst
ROZ 2003.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING