Reykjavikstraat 4

1334 KG Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte269
  • Vraagprijs:€ 225,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
De winkelruimte is gelegen op een unieke hoeklocatie aan de Reykjavikstraat aan de noordelijke kant van het winkelcentrum. In het winkelcentrum bevindt zich een gevarieerd aanbod met o.a. Jumbo, Action, Hema, Hunkemöller en vele andere landelijke retailers. De voorzijde van de winkelruimte is compleet uitgevoerd in glas, wat zorgt voor een ruimtelijk en open karakter. De locatie profiteert optimaal van de passantenstoom vanuit de richting van de Jumbo.

Ligging
In het winkelcentrum BuitenMere zijn ruim 100 winkels op het gebied van mode en lifestyle, maar ook banken en horeca gevestigd. Met het ernaast liggende bestaande themawinkelcentrum DoeMere zal een stadsdeelcentrum ontstaan van circa 90.000 m². Het verzorgingsgebied Almere Buiten bestaat uit 55.000 inwoners, met een verwachte groei naar 70.000 inwoners in 2020.

Bereikbaarheid
Het stadcentrum van Almere Buiten is goed te bereiken via de rijkswegen A6 en A27. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Op loopafstand bevindt zich NS station Almere Buiten. Vanuit het NS station rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad en rijden er verschillende stads-en streekbussen.

Oppervlakte
Reykjavikstraat 4 bedraagt circa 269 m².

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt casco opgeleverd.

Parkeren
Parkeren kan in een van de parkeergarages of op een van de ruime parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum. Het maximale dagtarief voor parkeren in Almere Buiten is verlaagt naar € 2,- per dag, waardoor consumenten langer in het winkelcentrum blijven.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 225,- per m² per jaar, exclusief promotiekosten en BTW.

Promotiekosten
De promotiekosten bedragen € 8,50 per m² per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, promotiekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief promotiekosten en BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst ROZ 2012.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING