Randstad 22 125

1316 BW Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte100
  • Vraagprijs:€ 750,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Randstad 22-125 biedt een representatieve kantoorruimte op een goed bereikbare locatie in Almere. Het gebouw is onderdeel van 16 soortgelijke vrijstaande kantoorgebouwen. Het object bestaat uit 3 bouwlagen, van elk 100 m². De tweede verdieping is beschikbaar. Parkeren kan gratis op eigen terrein.

Ligging
Bedrijvenpark Randstad bestaat uit 18.500 m². Gerenommeerde bedrijven als Zorggroep Almere, Van Rooij Bedrijfsmakelaars en Notaris Unie zijn hier reeds gevestigd. In de nabije omgeving bevinden zich zakelijke-, juridische en financiële dienstverleners. Het kantorenpark ligt op loopafstand van het NS station Almere Centrum. Alle voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid
Het gebouw ligt aan de S103. Via de S103 bereikt u binnen 5 minuten de A6 richting Amsterdam/ Lelystad. Tevens heeft de S103 een goede verbinding met de N305, richting de A27. Het NS station Almere Centrum bevindt zich op loopafstand van het gebouw. Vanuit het NS station Almere Centrum rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van het gebouw Randstad 22-125 bedraagt 300 m², als volgt verdeeld:
Begane grond 100 m², verhuurd;
1e verdieping 100 m², verhuurd;
2e verdieping 100 m², beschikbaar.

Opleveringsniveau
– Verwarming door middel van radiatoren;
– Vloerbedekking;
– Raambekleding;
– Kabelgoten voorzien van data- telefoon- en elektra aansluiting;
– Airco in elke kamer;
– Eigen pantry op de verdieping;
– Toilet op de verdieping.

Parkeren
De locatie biedt gratis parkeermogelijkheden. Het gebouw beschikt over 7 parkeerplaatsen voor de deur. Tevens zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving gesitueerd.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 750,- per maand exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 225,- per maand exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING