Randstad 21 1

1314 BD Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte550
  • Vraagprijs:€ 40.000,- per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Randstad 21-1 betreft een vrijstaand bedrijfspand met kantoorruimte van circa 550 m² gelegen op enkele honderden meters van NS-station Almere Centrum. Het doel van verhuurder is om over minimaal 3 jaar een woontoren op de locatie te realiseren, waardoor het een tijdelijke huurovereenkomst betreft. De ruimte wordt nadrukkelijk in ‘as is’ staat opgeleverd en verhuurder zal bijvoorbeeld geen schilderwerkzaamheden meer uitvoeren. Kortom ideaal voor een centrale opslag zonder klantontvangst.

Ligging
Bedrijvenpark Randstad bestaat uit 18.500 m². Gerenommeerde bedrijven als Van Lanschot Bankiers, Zorggroep Almere en het CWI zijn hier reeds gevestigd. In de nabije omgeving bevinden zich zakelijke-, juridische en financiële dienstverleners. Het kantorenpark ligt op loopafstand van het NS station Almere Centrum. Alle voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid
Het gebouw ligt aan de S103. Via de S103 bereikt u binnen 5 minuten de A6 richting Amsterdam/ Lelystad. Tevens heeft de S103 een goede verbinding met de N305, richting de A27. Het NS station Almere Centrum bevindt zich op loopafstand van het gebouw. Vanuit het NS station Almere Centrum rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad.

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt 550 m².

Opleveringsniveau
Het object wordt ‘as is’ opgeleverd en als casco verhuurd.

Parkeren
De locatie biedt gratis parkeermogelijkheden. Het gebouw beschikt over parkeerplaatsen voor de deur. Tevens zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving gesitueerd.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 40.000,- per jaar exclusief BTW.

Servicekosten
Huurder draagt voor eigen rekening en risico zorg voor de leveringen en diensten, waaronder ook de nutsvoorzieningen te vallen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
3 jaar zonder verlengingen.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING