Najadenstraat 3- 5

1363 ST Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte102
  • Vraagprijs:€ 239.500,- k.k.

Omschrijving

Omschrijving
Alseïdenstraat 20 is gelegen op een hoeklocatie midden op het centrale Homerusplein in het centrum van het Homeruskwartier in de nieuwe stadwijk van Almere-Poort. De ruimte kenmerkt zich door de aanwezigheid van vele raampartijen en is bij uitstek geschikt voor horeca. De Homerusmarkt heeft een grote naamsbekendheid in Almere, wat ook zichtbaar is in de duizenden bezoekers per week.

Ligging
Almere Poort heeft een groeiend aantal voorzieningen. Het stadsdeel ligt aan de A6, vlakbij Amsterdam en ’t Gooi en heeft een eigen NS station. Vele ondernemers hebben zich in dit nieuwe stadsdeel reeds gevestigd o.a. Bipharma, Nice to Meat, Jeveka en Lexro. Tevens is het topsportcentrum hier gevestigd.

Bereikbaarheid
De strategische ligging van Almere Poort zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid voor alle vormen van vervoer. NS-station Almere Poort is binnen enkele minuten bereikbaar. Verschillende stads-/ streekbussen in de richting Almere Centrum, ’t Gooi en Amsterdam stoppen op dit station. Elke 3 minuten vertrekt er een trein in de richting Lelystad, Hilversum, Utrecht en Amsterdam. Via ringweg A6 Afrit 2 (Almere Poort) is de Homerusmarkt binnen enkele minuten bereikbaar.

Oppervlakte
De oppervlakte bedraagt circa 102 m² BVO op de begane grond.

Parkeren
Rondom de Homerusmarkt zijn openbare parkeerplaatsen aanwezig, waardoor er ruim voldoende parkeerplaatsen zijn.

VvE bijdrage
De VvE bijdrage bedraagt € 350,66 per maand ten behoeve van de opstalverzekering, reservering dak, etc.

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt € 239.500,- k.k. exclusief BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle onderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING