Midwaystraat 5

1339 NM Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte220
  • Vraagprijs:€ 249.500,- k.k.
    € 110,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Midwaystraat 5 betreft een multifunctionele kantoorruimte van ca. 220 m². Het object is gelegen op de hoeklocatie van bedrijvenresort The Pearl wat zorgt voor direct zicht vanuit de Spectrumdreef. Bedrijvenresort The Pearl bestaat uit 6 zelfstandige kantoor/ bedrijfsruimten vanaf ca. 200 m². De gebouwen zijn voorzien van grote raampartijen aan de voor- en achterzijde van het gebouw voor een vrij en open uitzicht en hetgeen het resort een exclusieve uitstraling geeft. Iedere unit beschikt over een eigen entree.

Ligging
The Pearl bevindt zich op het binnenstedelijke bedrijventerrein “De Rederij” in Almere Buiten aan de westzijde van de Eilandenbuurt. Het bedrijvenresort is direct gelegen langs de doorgaande weg aan de Spectrumdreef, een van de belangrijkste ontsluitingswegen van de buurt.

Zichtlocatie
The Pearl is gelegen op een zichtlocatie op de hoekkavel aan de Spectrumdreef. Mede door de hogere ligging van de dreef hebben alle bedrijven een zichtlocatie vanaf de dreef. Als gebruiker van iedere kantoorvilla is het mogelijk om op verschillende manieren goed zichtbare reclame-uitingen te plaatsen.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein De Rederij is uitstekend bereikbaar. Binnen slechts 2 autominuten bent u via de Spectrumdreef op de A6 (afrit 7 – Almere Buiten). Hierdoor zijn de kantoorvilla’s uitstekend beschikbaar voor verkeer uit zuidelijke richting (Amsterdam, Utrecht en Het Gooi) als uit noordelijke richting (Lelystad, Emmeloord en Noordelijke Provincies). Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging van De Rederij gunstig. De buslijn loopt langs het terrein en heeft een halte op loopafstand met verbinding naar NS Station Oostvaarders en centrum Almere Buiten.

Oppervlakte
Midwaystraat 5 heeft een oppervlakte van ca. 220 m² en is voornamelijk gelegen op de 1e verdieping.

Parkeren
Per unit beschikt men over 3 exclusieve parkeerplaatsen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg.

Uitvoerings- en opleveringsniveau
The Pearl heeft een exclusief opleveringsniveau en materiaalgebruik dat past bij het ontwerp en de unieke locatie. Bij de bouw zijn er hoogwaardige materialen gebruikt. De kantoorruimte wordt in huidige staat opgeleverd, derhalve voorzien van:
– Topkoeling en mechanische ventilatie;
– Dubbel toilet met voorportaal (volledig betegeld);
– Systeemplafond met verlichting;
– Keuken met vaatwasser en koelkast;
– Entree met belbord en deurtelefoon/ opener binnen;
– Lift;
– Kabelgoten ten behoeve van elektra en telefoon.

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt € 249.500,- k.k. exclusief BTW.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 110,- per m² per jaar exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verkoop-/ verhuuronderhandelingen geschieden onder voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING