Korte Promenade 19

1315 HM Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte140
  • Vraagprijs:€ 55.000,- per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Korte Promenade 19 is gelegen op één van de drukste locaties binnen het centrum van Almere Stad. De hoge traffic is te verklaren door de centrale ligging tussen Citymall Almere, Grote Markt, Bottelaarpassage en Stadhuisstraat en de aanwezigheid van diverse retailformules. Onder andere Action, Boekenvoordeel, Zeeman, Aktiesport, Wibra, Dirk van den Broek en Trekpleister zijn reeds in Korte Promenade gevestigd.

Bereikbaarheid
Korte Promenade is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Op circa 150 meter bevindt zich bushalte Stadhuisplein, welke geldt als overstappunt van diverse buslijnen. Het NS-Station Almere Centrum bevindt zich op circa 750 meter. Per auto is de Grote Markt vanaf de A6 te bereiken via de Veluwedreef en Cinemadreef. De jonge infrastructuur van Almere zorgt ook per auto voor een uitstekende bereikbaarheid.

Oppervlakte
De oppervlakte van Korte Promenade 19 bedraagt circa 140 m².

Frontbreedte
De frontbreedte bedraagt circa 5 meter.

Opleveringsniveau
• harmonica pui;
• systeemplafond met inbouwarmaturen;
• toilet;
• pantry;
• windgordijn.

Parkeren
Ruim voldoende parkeermogelijkheden in de achtergelegen Muntgarage of bij het tegenover gelegen Tegelzetterdek (117 parkeerplaatsen). In het centrum van Almere Stad geldt betaald parkeren.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 55.000,- per jaar exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten op voorschotbasis bedragen € 700,- per jaar exclusief BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING