Koperstraat 1

1362 JB Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte267
  • Vraagprijs:€ 2.680,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Koperstraat 1B betreft een hoogwaardige nieuwbouw bedrijfsruimte van 267 m². Er is voldoende ruimte voor laden en lossen op eigen terrein. Tevens zijn er 5 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar. Het complex is uitstekend bereikbaar vanuit Almere, Amsterdam en ’t Gooi. Op loopafstand is NS-station Almere Poort gelegen en binnen een kilometer bevindt zich de snelwegoprit A6.

Ligging
Almere Poort betreft het snelst groeiende stadsdeel van Almere, waarbij de bewoners voornamelijk uit Amsterdam en ’t Gooi afkomstig zijn. Het stadsdeel ligt aan de A6 en heeft een eigen NS station. Vele gerenommeerde bedrijven hebben zich in dit nieuwe stadsdeel reeds gevestigd o.a. Nice to Meat, Voiceworks en Jeveka. Tevens is het topsportcentrum in Almere Poort gevestigd en vinden er grote evenementen plaats.

Bereikbaarheid
De strategische ligging van Almere Poort zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid voor alle vormen van vervoer. NS-station Almere Poort is binnen enkele minuten bereikbaar. Verschillende stads-/ streekbussen in de richting Almere Centrum, ’t Gooi en Amsterdam stoppen op dit station. Elke 3 minuten vertrekt er een trein in de richting Lelystad, Hilversum, Utrecht en Amsterdam. Via ringweg A6 Afrit 2 (Almere Poort) is het bedrijfsgebouw binnen enkele minuten bereikbaar.

Oppervlakte
Het metrage van de bedrijfsruimte bedraagt circa 267 m² BVO op de begane grond.

Energielabel
A.

Vrije hoogte
De vrije hoogte bedraagt 7 meter.

Vloerbelasting
De vloerbelasting bedraagt 1.500 kg/ per m².

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau is o.a. voorzien van:
– Overheaddeuren;
– Pantry;
– Toilet;
– Een aansluiting tot dubbele laadpaal.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 2.680,- per maand exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 20,- per m² per jaar exclusief BTW.

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

Aanvaarding
Per 1 mei 2024.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING