Brink 92

1354 HK Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte280
  • Vraagprijs:€ 40.000,- per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Brink 92 is gelegen in het winkelcentrum van Almere Haven, direct naast supermarkt DekaMarkt. De ruimte van circa 280 m² is aan DekaMarkt geschakeld, waardoor het ook mogelijk is om binnendoor de ruimte te betreden. De vorige huurder betrof Trekpleister.

Ligging
Almere Haven is een levendig stadsdeel met veel bedrijvigheid. In het centrum bevinden zich naast bekende winkelketens als Bakker Bart en Hema ook veel lokale ondernemers als ijssalon Mariola en bloemenboetiek de Oranjerie. Almere Haven biedt ook ruimte aan watersportliefhebbers met de watersportvereniging en jachthaven WSF Almere Haven.

Bereikbaarheid
Het centrum van Almere Haven is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het centrum heeft een directe verbinding met de A6 (afrit 6). Op loopafstand bevinden zich diverse busstations met een directe verbinding naar het centraal station van Almere Stad (buslijn 1), alsmede naar het busstation ‘het Oor’ met een rechtstreekse verbinding naar het Gooi, Amsterdam en Zeewolde (stadsbussen en streekbussen).

Oppervlakte
De oppervlakte van Brink 92 bedraagt circa 280 m² op de begane grond.

Opleveringsniveau
Het object wordt ‘as is’ opgeleverd en als casco verhuurd.

Parkeren
Het centrum van Almere Haven is in Almere het enige centrumgebied met gratis parkeren. Er bevinden zich diverse parkeergarages en parkeerplaatsen in de directe nabijheid.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 40.000,- per jaar exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 6.500,- per jaar exclusief BTW op voorschotbasis.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
In overleg.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht.

Onderhuurovereenkomst
Onderhuurovereenkomst op basis van ROZ 2012.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING