Stadhuisstraat 111

8232 VG Lelystad

  • SoortBelegging
  • Oppervlakte606
  • Vraagprijs:€ 209.500,- k.k.

Omschrijving

Omschrijving
Namens de eigenaar bieden wij het verhuurde object Stadhuisstraat 111 als belegging aan. Stadhuisstraat 111 is gelegen in het hart van het winkelcentrum, op de begane grond van het winkel- en wooncomplex de Gordiaan in Lelystad. Het is de zijstraat van het Stadhuisplein dat volledig door de Gemeente Lelystad is gerenoveerd. In de omgeving zijn gerenommeerde winkels als Hema, Kruidvat en Wibra reeds gevestigd.

Ligging
Het verzorgingsgebied Lelystad bestaat uit 80.000 inwoners. In het winkelcentrum Lelystad zijn ruim 350 winkels en bedrijven gevestigd. Het Stadhuisplein geldt als één van de belangrijkste ontmoetingsplekken in Lelystad. Hierdoor heeft de Gemeente het plein grondig gerenoveerd, met als doel meer sfeer en beleving toe te voegen.

Bereikbaarheid
Het stadshart van Lelystad is goed te bereiken via de rijksweg A6. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Op loopafstand bevindt zich NS station Lelystad Centrum. Vanuit het NS station rijdt er elke 10 minuten een trein naar Almere, Amsterdam en Zwolle en rijden er verschillende stads- en streekbussen.

Oppervlakte
De oppervlakte van de winkelruimte bedraagt circa 303 m².

Parkeren
Parkeren kan in een van de parkeergarages of op een van de ruime parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum.

Huurvoorwaarden
De huurovereenkomst met Kubus Poolse Supermarkt is aangegaan voor de periode van
1 juli 2018 tot en met 30 juni 2023 met verlengingsperioden van 5 jaar behoudens opzegging. De jaarhuur bedraagt € 29.997,-, wat neerkomt op een aanvangsrendement van 11,5%.

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 209.500,- k.k. exclusief BTW. De ruimte is gelegen op erfpachtgrond. De erfpachtcanon bedraagt circa € 6.050,- per jaar.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verkooponderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING