Deltazijde 2a

1261 ZM Blaricum

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte240
  • Vraagprijs:€ 4.500,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Deze turn-key kantoorvilla is voorzien van een representatieve entree en bestaat uit 4 grote kantoorkamers voorzien van alle faciliteiten inclusief op elke verdieping een luxe sanitaire ruimte met pantry. Dit kantoor is voorzien van strak gestuukte wanden, plafonds met modieuze energie zuinige inbouwspots, zwarte taatsdeuren en slibvrije gietvloeren. Tevens zijn er 5 eigen parkeerplaatsen voorzien van 2 laadpalen en een smaakvol aangelegde tuin.

Ligging
Blaricum is centraal gelegen in de Randstad met veel voorzieningen in de directe nabijheid. De kantoorvilla ligt op een zichtlocatie en vormt samen met Deltazijde 2 het entree gebouw van de Blaricummermeent.

Bereikbaarheid
Gelegen nabij afslag 35 (Huizen) aan de snelweg A27. Hierdoor zijn zowel Amsterdam als Utrecht binnen 30 minuten te bereiken. Op loopafstand is de bushalte van De HOV-bus in aanleg waardoor er straks een vaste reistijd tussen Hilversum Centraal en Blaricum van 19 minuten is.

Oppervlakte
De oppervlakte van Deltazijde 2 A bedraagt circa 240 m².

Opleveringsniveau
Het object wordt ‘as is’ opgeleverd.

Energielabel
Het object heeft energielabel A+++.

Parkeren
Bij het gehuurde behoren 5 parkeerplaatsen op eigen terrein, voorzien van 2 laadpalen.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 4.500,- per maand exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 12,50 per m² per jaar exclusief BTW op voorschotbasis. Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van water, elektra, DATA, alarmopvolging en eventuele overige voorzieningen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief service-/ promotiekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond


Plattegrond 2

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING