Bedrijfsruimte verhuren/ verkopen in Almere?

Van Rooij vindt de juiste kandidaat met een actieve en deskundige aanpak voor de verkoop of verhuur van een bedrijfsruimte in Almere. 

Bent u op zoek naar een proactieve bedrijfsmakelaar welke uw kantoorruimte, bedrijfsruimte of winkelruimte met een optimale invulling kan verhuren of verkopen? Van Rooij helpt u graag om samen de beste overeenkomst te realiseren.

Vrijwel alle zoekers uit de regio Almere zijn bij ons bekend en met onze actieve en resultaatgerichte aanpak kunnen wij de kwalitatieve bedrijven gericht benaderen. Ook nieuwe zoekers bereiken wij met professionele presentaties en doelgroep gerichte marketingactiviteiten.

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijfspand kunnen betekenen? Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

 

  • Neem vrijblijvend contact op

    Ja, ik wil een vrijblijvende afspraak

 

 

 

Waarom kiezen voor Van Rooij?

  • Sterk lokaal netwerk
  • Professionele presentaties
  • Jarenlange ervaring

  • Positief actief
  • Zoekers als beste in kaart
  • Commercieel / juridisch deskundig

 

Nieuws

Van Rooij verhuurt 847 m² winkelruimte aan Saffraan Markt in Almere

Van Rooij Bedrijfsmakelaars heeft namens Urban Interest een transactie voor de Intertoys ruimte aan de Bottelaarpassage 75 te Almere tot stand gebracht. Het betreft een winkelruimte van circa 847 m² in Almere, welk verhuurd is aan Saffraan Markt voor een...

Van Rooij verhuurt 880 m² aan The Vibe!

Van Rooij Bedrijfsmakelaars heeft Propertunity Portfolio TEI LLC  begeleid bij de verhuur van circa 880 m² in Almere. De nieuwe huurder The Vibe gaat zich vestigen op de begane grond van het kantoorgebouw, gelegen aan Transistorstraat 60 te Almere. The...

Van Rooij huurt 1.082 m² kantoorruimte aan voor Mood Media!

Van Rooij Bedrijfsmakelaars heeft Mood Media geadviseerd bij het verlengen van circa 1.082 m² kantoorruimte, gelegen aan Transistorstraat 22 te Almere. Mood Media zal haar kantoorruimte moderniseren en effectiever herindelen. Er is een langjarige huurovereenkomst met verhuurder Lobevis Vastgoed B.V....

Van Rooij verkoopt 2.500 m² bedrijfsruimte in Almere!

In Almere zijn een tweetal vrijstaande bedrijfspanden van eigenaar gewisseld. Maretti Holding B.V. heeft haar oude bedrijfspand aan Remmingweg 22 binnen 1 maand verkocht aan Auto de Vaart. Het object van 1.420 m² zal worden gebruikt voor de verkoop van...

 

 

Wat mensen zeggen

 

Petra van Haasteren

Zeer tevreden over de professionele en meedenkende begeleiding bij de aanhuur van ons kantoorpand. Van Rooij is een aanrader voor een ieder die ondersteuning hierbij nodig heeft.

Petra van Haasteren
Mood Media

Dolf Mook

In Almere is er maar één bedrijfsmakelaar die weet wat er in de markt speelt en goed de belangen van de opdrachtgever begrijpt, dat is Van Rooij. Al jaren onze vaste partner in alle vastgoedvraagstukken. 

Dolf Mook
Urban Interest

Ralph Punt

Kevin van Rooij is een dealgerichte en slagvaardige makelaar. Hij komt altijd goed voorbereid ten tonele en is zeer secuur in zijn contractuitwerking. Ook wat betreft de aftersales, alleen maar lof.

Ralph Punt
H.A. Punt Beheer

 

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP