Wigstraat 13

8223 EE Lelystad

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte400
  • Vraagprijs:€ 395.000,- k.k.

Omschrijving

Omschrijving
Wigstraat 13 betreft een kantoorruimte met bedrijfshal ter grootte van circa 400 m², gelijkmatig verdeeld over de begane grond en 1e verdieping. Uniek aan het object is de grote kavel ten bedrage van 780 m², waarmee buitenopslag op eigen terrein en parkeren op eigen terrein mogelijk is. Rondom de kavel is een hekwerk geplaatst, welke grenst aan het naastgelegen bedrijf Centrada. Van binnen is Wigstraat 13 voorzien van vele raampartijen, een opslagruimte en goed indeelbare kantoren.

Ligging
Het pand is gelegen in op industrieterrein Gildenhof. Een kleinschalig industrieterrein wat tegen de stad aanligt. Gildenhof is een bedrijventerrein met een oppervlakte van 8 hectare waar een aantal middelgrote detailhandelsvestigingen in onder andere de meubel-, keuken-, sanitair- en automobielbranche te vinden zijn. Het is gelegen aan de Houtribdreef in het noordoosten van de stad.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend, niet alleen van en naar de uitvalswegen, maar ook naar het centrum van Lelystad. Binnen enkele minuten rijden bevindt u zich op de A6 of in het centrum. Er is eveneens een trein- en busverbinding in de omgeving gesitueerd.

Oppervlakte
Het bedrijfspand heeft een oppervlakte van circa 400 m² b.v.o., verdeeld over de begane grond en 1e verdieping. De kavelgrootte bedraagt 780 m².

Parkeren
Op eigen terrein zijn 11 parkeerplaatsen beschikbaar. Tevens kan er op de openbare weg gratis worden geparkeerd.

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt € 395.000,- k.k. Er is geen BTW over de koopsom verschuldigd.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verkooponderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Foto's

Plattegrond


Plattegrond 2


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING