Reaalhof 70

8232 VS Lelystad

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte117
  • Vraagprijs:€ 249.500,- k.k.

Omschrijving

Omschrijving
Reaalhof 70 ligt op steenworp afstand van NS-station Lelystad. De kantoorruimte betreft
117 m² op de 1e verdieping. Het object werd de afgelopen jaren als kantoorpand in gebruik genomen en wordt als kantoorpand verkocht. Bijzonder is wel dat er een woonbestemming vanuit de Gemeente Lelystad op zit. Het eventueel realiseren van woningen is volledig voor risico van koper.

Ligging
Het verzorgingsgebied Lelystad bestaat uit 80.000 inwoners. Het winkelcentrum wordt momenteel volop getransformeerd om een aantrekkelijkere omgeving te creëren. In de nabije omgeving zijn gerenommeerde winkels als Takko Fashion, Unique, Febo en Bakker Bart reeds gevestigd.

Bereikbaarheid
Het stadshart van Lelystad is goed te bereiken via de rijksweg A6. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Op loopafstand bevindt zich NS station Lelystad Centrum. Vanuit het NS station rijdt er elke 10 minuten een trein naar Almere, Amsterdam en Zwolle en rijden er verschillende stads- en streekbussen.

Oppervlakte
De oppervlakte van Reaalhof 70 bedraagt 117 m² op de 1e verdieping.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt onder het principe ‘as is’ verkocht.

Parkeren
Parkeren kan in een van de parkeergarages of op een van de parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum.

VvE bijdrage
De VvE bijdrage voor 2023 bedraagt € 445,48 per jaar.

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 249.500,- k.k. exclusief BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verkooponderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Foto's

Plattegrond 2


Plattegrond 3


Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING