Reaalhof 70

8232 VS Lelystad

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte117
  • Vraagprijs:€ 99,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Reaalhof 70 ligt op steenworp afstand van NS-station Lelystad. De kantoorruimte betreft 117 m² op de 1e verdieping. Het object werd de afgelopen jaren als kantoorpand in gebruik genomen.

Ligging
Het verzorgingsgebied Lelystad bestaat uit 80.000 inwoners. Het winkelcentrum wordt momenteel volop getransformeerd om een aantrekkelijkere omgeving te creëren. In de nabije omgeving zijn gerenommeerde winkels als Takko Fashion, Unique, Febo en Bakker Bart reeds gevestigd.

Bereikbaarheid
Het stadshart van Lelystad is goed te bereiken via de rijksweg A6. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Op loopafstand bevindt zich NS station Lelystad Centrum. Vanuit het NS station rijdt er elke 10 minuten een trein naar Almere, Amsterdam en Zwolle en rijden er verschillende stads- en streekbussen.

Oppervlakte
De oppervlakte van Reaalhof 70 bedraagt 117 m² op de 1e verdieping.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt ‘as is’ opgeleverd.

Parkeren
Parkeren kan in een van de parkeergarages of op een van de parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 99,- per m² per jaar exclusief BTW.

Servicekosten
Huurder draagt voor eigen rekening en risico zorg voor de leveringen en diensten, waaronder ook de nutsvoorzieningen vallen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond


Plattegrond 2


Plattegrond 3

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING