Dukaatplein 3-5

8232 VV Lelystad

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte180
  • Vraagprijs:€ 150,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Dukaatplein 5 is uitstekend gelegen aan het NS station Lelystad Centrum. De rechthoekige unit van 70 m² is courant, betaalbaar en per 1 juli 2017 beschikbaar. De foto’s hebben betrekking op het totaal en geven een algemene indruk van de oorspronkelijk grotere unit.

Ligging
Het verzorgingsgebied Lelystad bestaat uit 80.000 inwoners. In het winkelcentrum Lelystad zijn ruim 350 winkels en bedrijven gevestigd. In de nabije omgeving zijn gerenommeerde winkels als Takko Fashion, Subway, Febo en Bakker Bart reeds gevestigd.

Bereikbaarheid
Het stadshart van Lelystad is goed te bereiken via de rijksweg A6. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Op loopafstand bevindt zich NS station Lelystad Centrum. Vanuit het NS station rijdt er elke 10 minuten een trein naar Almere, Amsterdam en Zwolle en rijden er verschillende stads- en streekbussen.

Oppervlakte
Dukaatplein 5 bedraagt een winkelruimte ter grootte van 70 m².

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in huidige staat opgeleverd en als casco verhuurd.

Parkeren
Parkeren kan in een van de parkeergarages of op een van de parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 150,- per m² per jaar exclusief service-/ promotiekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 5,- per m² per jaar exclusief BTW.

Promotiekosten
De promotiekosten bedragen € 7,65 per m² per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, service-/ promotiekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief service-/ promotiekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2003), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond 2


Plattegrond


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING