Bessemerstraat 25

1097 AM Amsterdam

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte470

Omschrijving

Omschrijving
Het object gelegen aan de Bessemerstraat 25 te Amsterdam heeft een metrage van circa 470 m², verdeeld over 4 bouwlagen. Het object staat op eigen grond. Voor het object bevinden zich openbare parkeerplaatsen, waardoor de algehele parkeergelegenheid goed is te noemen. Bij de twee naastgelegen gebouwen is sloop/ nieuwbouw ten behoeve van wonen gerealiseerd. Hiervoor dient een bestemmingswijziging te worden aangevraagd bij de Gemeente.

Ligging
Het pand is gelegen in het geliefde en kindvriendelijke Watergraafsmeer. In de directe omgeving bevinden zich vele goede restaurants, leuke winkels, boetiekjes en diverse gezellige koffietentjes. Daarnaast zijn er diverse goede scholen en supermarkten op loopafstand. In Park Frankendael, op slechts 400 meter lopen, is het heerlijk wandelen. Sporten als voetbal, tennis, padel, atletiek én schaatsen zijn ook dichtbij te vinden in het Park De Meer.

Bereikbaarheid
Zowel het centrum van Amsterdam als de ring A10 zijn goed bereikbaar. Binnen 5 autominuten bevindt zich ring A10 en met 10 minuten fietsen wordt het centrum van Amsterdam bereikt. Bushalte James Wattstraat bevindt zich op circa 150 meter loopafstand.

Oppervlakte
Begane grond – circa 193 m²;
Tussenverdieping – circa 41 m²;
1e verdieping – circa 193 m²;
Zolderverdieping – circa 43 m².
Totaal circa 470 m²

Opleveringsniveau
Het object wordt ‘as is’ verkocht. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn.

Verkoopproces
Het object wordt verkocht middels een verkoop bij inschrijving. Uw onvoorwaardelijke bieding dient uiterlijk op vrijdag 10 juni 2022 om 12.00 uur door middel van het biedingsformulier, welke kan worden verzonden, in de Nederlandse taal te zijn ingediend en ontvangen.

Gunning
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond 2


Plattegrond 4


Plattegrond 3


Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING