Zuideinde 13- 17

1334 BX Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte301
  • Vraagprijs:€ 50.000,- per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Zuideinde 13-17 betreft een winkelruimte ter grootte van 302 m², tegenover de ingang van de Hema gelegen. De afstand naar het NS station bedraagt circa 200 meter. Voorheen was Alusia Market (Poolse supermarkt) in de ruimte gevestigd.

Ligging
Het winkelcentrum van Almere Buiten ontwikkelt zich tot een centrum dat hoort bij een zelfstandig functionerend stadsdeel van circa 75.000 inwoners. Met het ernaast liggende bestaande themawinkelcentrum DoeMere is een stadsdeelcentrum ontstaan van circa 90.000 m². Een goede mix van een shoppingcenter met ruim 100 winkels, diverse megastores en een woonmall met grote en kleine speciaalzaken. In het winkelcentrum bevindt zich een gevarieerd aanbod met o.a. Jumbo, Action, Hema, Kruidvat en vele andere landelijke retailers, daarnaast uiteraard ook vele lokale ondernemers.

Bereikbaarheid
Het stadcentrum van Almere Buiten is goed te bereiken via de rijkswegen A6 en A27. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Op loopafstand bevindt zich NS station Almere Buiten. Vanuit het NS station rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad en rijden er verschillende stads-en streekbussen.

Oplevering
De winkelruimte wordt in de huidige staat opgeleverd en als casco verhuurd.

Parkeren
Parkeren kan in een van de parkeergarages of op een van de ruime parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum. De parkeergarages zijn 24 uur per dag geopend, zeven dagen per week. Tevens kan in Almere Buiten gebruik worden gemaakt van parkeren met de mobiele telefoon. Het maximale dagtarief voor parkeren in Almere Buiten is € 2,- per dag, waardoor consumenten langer in het winkelcentrum blijven.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 50.000,- per jaar exclusief service-/ promotiekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 2.748,20 per jaar exclusief BTW.

Promotiekosten
De promotiekosten bedragen € 1.772,74 per jaar exclusief BTW.

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Huur, service-/ promotiekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief service-/ promotiekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst ROZ 2012.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING