Zinkstraat 5

1362 JX Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte800
  • Vraagprijs:€ 95.000,- per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Nieuwbouwproject Zinkstraat bestaat uit twee hoogwaardige bedrijfsruimten van elk 800 m², gelegen op een zichtlocatie aan de Europalaan. De combinatie van een kwalitatief hoogstaand gebouw op een ruime kavel en de uitstekende ligging zorgen voor een uniek project. Het complex is uitstekend bereikbaar vanuit Almere, Amsterdam en ’t Gooi. Op loopafstand is NS-station Almere Poort gelegen en binnen een kilometer bevindt zich de snelwegoprit A6.

Het project bestaat uit 2 kavels, ter grootte van ca. 1.390 m² en 1.564 m². Respectievelijk zijn er 13 en 16 parkeerplaatsen beschikbaar. Er is voldoende ruimte voor laden en lossen op eigen terrein. Het hekwerk rondom zorgt voor een veilig afgesloten buitenterrein. Qua duurzaamheid is er een A-label van toepassing, welke o.a. is bereikt door het gebruik van LED verlichting en vloerverwarming door het gehele pand.

Ligging
Almere Poort betreft het snelst groeiende stadsdeel van Almere, waarbij de bewoners voornamelijk uit Amsterdam en ’t Gooi afkomstig zijn. Het stadsdeel ligt aan de A6 en heeft een eigen NS station. Vele gerenommeerde bedrijven hebben zich in dit nieuwe stadsdeel reeds gevestigd o.a. Nice to Meat, Voiceworks en Jeveka. Tevens is het topsportcentrum in Almere Poort gevestigd en vinden er grote evenementen plaats.

Bereikbaarheid
De strategische ligging van Almere Poort zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid voor alle vormen van vervoer. NS-station Almere Poort is binnen enkele minuten bereikbaar. Verschillende stads-/ streekbussen in de richting Almere Centrum, ’t Gooi en Amsterdam stoppen op dit station. Elke 3 minuten vertrekt er een trein in de richting Lelystad, Hilversum, Utrecht en Amsterdam. Via ringweg A6 Afrit 2 (Almere Poort) is het bedrijfsgebouw binnen enkele minuten bereikbaar.

Oppervlakte
Het metrage bedraagt 600 m² op de begane grond en 200 m² op de eerste verdieping.

Beschikbaarheid
Unit nummer: Type: Beschikbaarheid:
A Vrijstaand Beschikbaar
B Vrijstaand Beschikbaar

Energielabel
A.

Vrije hoogte
De vrije hoogte in de bedrijfshal bedraagt 8 meter.

Vloerbelasting
De vloerbelasting bedraagt 1.500 kg/ per m².

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau is o.a. voorzien van:
– Cement dekvloer met vloerverwarming;
– Pantry;
– Toilet;
– Hekwerk rondom;
– Schuifpoort aan de voorzijde;
– Glasvezel;
– Elektra-aansluitingen.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 95.000,- (kavel 1.390 m²) en € 98.000,- (kavel 1.564 m²) per jaar exclusief BTW.

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder draagt zelf zorg voor de aansluitingen bij de nutsbedrijven en zal zich aansluiten bij het parkmanagement Lage Kant van de Gemeente Almere. De kosten van het parkmanagement bedragen circa € 1.500,- per jaar.

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur en BTW per kwartaal vooruit.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond 2


Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING