Zadelmakerstraat 56

1315 AS Almere

  • SoortHoreca
  • Oppervlakte165
  • Vraagprijs:€ 2.750,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Op een hoeklocatie gelegen casco horecaruimte ten bedrage van 165 m², met hierbij de mogelijkheid om een deel van het terras te gebruiken. Zadelmakerstraat 56 bevindt zich in Winkelcentrum Marehof, welke het oudste winkelcentrum van Almere is. De gezellige winkelstraat kenmerkt zich door de aanwezigheid van vele speciaalzaken en boetieks. Onder andere Ladonna, Wedding Wonderland, Scents & Colors, De Feesthoek en De Nederlandse Kluis zijn reeds in de straat gevestigd. Tevens is Media Markt en Citymall Almere om de hoek gevestigd. Bijzonder is dat zich aan twee zijden raampartijen bevinden, wat zorgt voor een open uitstraling.

Bestemming
Vanwege de branchering staat verhuurder enkel dag-/ avond horeca toe.

Ligging
In Almere wonen circa 190.000 inwoners, met een verwachte groei naar 350.000 inwoners in 2030. De jonge leeftijdsopbouw van de inwoners en de jonge infrastructuur van Almere, maken Almere een interessante winkellocatie. De Zadelmakerstraat is zeer goed bereikbaar, via het busstation Passage of de nabij gelegen parkeergarages. Ook het NS-station Almere Centrum ligt op loopafstand.

Beschikbaar
Een winkelruimte van circa 165 m², gelegen op een hoeklocatie aan de Zadelmakerstraat 54. De frontbreedte bedraagt circa 15 meter.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt ‘as is’ opgeleverd.

Parkeren
Aangrenzend aan de Zadelmakerstraat bevinden zich de Flevogarage en de Schippergarage. Hierdoor zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Tevens bestaat er de mogelijkheid om te parkeren op de openbare weg.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 2.750,- per maand, exclusief service-/ promotiekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 48,13 per maand exclusief BTW.

Promotiekosten
De promotiekosten bedragen € 146,73 per maand exclusief BTW.

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI).

Betalingen
Huur, service-/ promotiekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief service-/ promotiekosten en BTW.

Aanvaarding
Per direct.

Huurovereenkomst
ROZ 2008.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING