Vlotbrugweg 10B

1332 AH Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte820
  • Vraagprijs:€ 4.100,- per maand

Omschrijving

Omschrijving
Vlotbrugweg 10B betreft een bedrijfsruimte van 820 m² gelegen op industrieterrein “De Vaart” te Almere Buiten. Het multifunctionele bedrijfsgebouw is uiterst geschikt voor groothandels en productiebedrijven. Er is één overheaddeur aan de achterzijde aanwezig, welke middels een ruim eigen buitenterrein uitstekend voor vrachtwagens bereikbaar is.

Ligging
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Vaart in Almere Buiten. Gerenommeerde bedrijven als Yakult Europe, Ballast Nedam Bouwmaterieel B.V., HG International, Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe en vele andere hebben zich in de loop der tijd gevestigd op dit bedrijventerrein.

Bereikbaarheid
De hoofdaansluiting vindt plaats op de Hoge Ring S106, die direct aansluiting heeft op de A6. Via de rondweg van Almere is dit bedrijventerrein vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend met een bushalte op loopafstand naar het station van Almere Buiten en Almere Centrum.

Parkeren
Er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Oppervlakte
De oppervlakte bedraagt circa 820 m².

Voorzieningen
– vrije hoogte ca. 6,5 meter;
– overheaddeur;
– lichtkoepel;
– betonnen vloer;
– tl. verlichting;
– maximale vloerbelasting begane grond 2.000 kg/m²;
– pantry;
– toilet.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 4.100,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten
Huurder draagt voor eigen rekening en risico zorg voor de leveringen en diensten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING