Vlaardingenstraat 51

1324 LB Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte1.290
  • Vraagprijs:€ 474.500,- k.k.

Omschrijving

Omschrijving
Het object betreft een vrijstaand bedrijfspand met kantoorruimte van 788 m², gelegen op een kavel ter grootte van 1.065 m² aan de Vlaardingenstraat 51 te Almere Stad. Het object uit 1996 en bevindt zich aan de grens van woonwijk Stedenwijk. Op het bedrijventerrein zijn Kwikfit, Shell en New York Pizza gevestigd. De locatie nabij de Stedendreef zorgt voor een optimale ligging tegenover de A6.

Bereikbaarheid
Het object is gelegen nabij de Stedendreef in Almere Stad op bedrijventerrein De Draaier. De Stedendreef heeft aansluiting op de rijksweg A6. Via de rondweg van Almere is de wijk vanuit alle richtingen goed bereikbaar. In nabij omgeving bevindt zich een bushalte met een rechtstreekse verbinding naar NS-station Almere Centrum.

Ligging
In Almere wonen circa 200.000 inwoners, met een verwachte groei naar 350.000 inwoners in 2030. Almere is een van de snelst groeiende steden van Nederland. Vanwege de gunstige ligging en goede bereikbaarheid van Almere en de grote stedelijke ontwikkelingen is Almere een ideale vestigingsplaats.

Oppervlakte
Het object heeft een totale oppervlakte van circa 788 m², als volgt verdeeld:
Bedrijfsruimte begane grond: 436 m²
Kantoorruimte begane grond: 127 m²
Entresolvloer 1e verdieping: 125 m²
Kantoorruimte 1e verdieping: 100 m²

Opleveringsniveau
Het object wordt ‘as is’ opgeleverd en o.a. voorzien van:
– systeemplafonds inclusief inbouwverlichting;
– lichtkoepel;
– heaters;
– screens;
– 2 elektrische overheaddeuren;
– toiletten / pantry;
– airco kantoor 1e verdieping.

Parkeren
Op eigen terrein bevinden zich ruim voldoende parkeerplaatsen. Voorts kan er gratis geparkeerd worden op de openbare weg.

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt € 474.500,- kosten koper. Er is geen BTW van toepassing.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle onderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Foto's

Plattegrond


Plattegrond 2


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING