Vlaardingenstraat 10

1324 LC Almere

  • SoortWinkelruimte
  • Oppervlakte800
  • Vraagprijs:€ 65.000,- per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Vlaardingenstraat 10 betreft een winkel-/ bedrijfsruimte van circa 800 m² met een reguliere detailhandel bestemming. Het object is gelegen op een zichtlocatie aan een doorgaande weg van het centrum naar de A6, wat zorgt voor een zichtlocatie met circa 20.000 passanten per dag. Aan de voorzijde bevindt zich een buitenterrein, welke uitermate geschikt is voor parkeren en opslag. In de nabije omgeving zijn gerenommeerde bedrijven als o.a. KwikFit, New York Pizza, BOB autowas en tankstation Shell reeds gevestigd.

Bereikbaarheid
Het object is direct gelegen aan de Stedendreef in Almere Stad op bedrijventerrein De Draaier. De Stedendreef heeft aansluiting op de rijksweg A6. Via de rondweg van Almere is de wijk vanuit alle richtingen goed bereikbaar. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend met in de directe omgeving NS station Muziekwijk.

Ligging
In Almere wonen circa 210.000 inwoners, met een verwachte groei naar 250.000 inwoners in 2030. Almere is een van de snelst groeiende steden van Nederland. Vanwege de gunstige ligging en goede bereikbaarheid van Almere en de grote stedelijke ontwikkelingen is Almere een ideale vestigingsplaats.

Oppervlakte
Het object heeft een totale oppervlakte van circa 800 m². De kavel bedraagt 975 m².

Opleveringsniveau
De ruimte wordt ‘as is’ opgeleverd en als casco verhuurd.

Energielabel
A.

Bestemming
Reguliere detailhandel, opslag, logistiek en maatschappelijk.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 65.000,- per jaar exclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2012 of ROZ 2015).

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Foto's

Plattegrond 2


Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING