Vlaardingenstraat 10

1324 LC Almere

  • SoortBelegging
  • Oppervlakte1.600
  • Vraagprijs:€ 625.000,- k.k.

Omschrijving

Omschrijving
Het beleggingsobject betreft een verhuurd winkelpand gelegen op een zichtlocatie met ca. 20.000 passanten per dag. Het vrijstaande winkelpand gelegen op de doorgaande route naar Almere Centrum en de rijksweg A6. In de nabije omgeving zijn gerenommeerde bedrijven als o.a. KwikFit, New York Pizza, BOB autowas en tankstation Shell reeds gevestigd.

Ligging
In Almere wonen circa 190.000 inwoners, met een verwachte groei naar 350.000 inwoners in 2030. Almere is een van de snelst groeiende steden van Nederland. Vanwege de gunstige ligging en goede bereikbaarheid van Almere en de grote stedelijke ontwikkelingen is Almere een ideale vestigingsplaats.

Bereikbaarheid
Het object is direct gelegen aan de Stedendreef in Almere Stad op bedrijventerrein De Draaier. De Stedendreef heeft aansluiting op de rijksweg A6. Via de rondweg van Almere is de wijk vanuit alle richtingen goed bereikbaar. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend met in de directe omgeving NS station Muziekwijk.

Oppervlakte
Het object heeft een totale oppervlakte van circa 800 m². De kavel bedraagt 975 m².

Huurgegevens
Het object is tot 31 juli 2023 verhuurd aan Kringloop Stedendreef met een huurprijs van
€ 60.000,- per jaar.

Koopprijs
De koopprijs van het beleggingsobject bedraagt € 625.000,- k.k.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verkooponderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond


Plattegrond 2


Kaart
Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING