Transistorstraat 58C

1322 CG Almere

  • SoortBedrijfsruimte
  • Oppervlakte180
  • Vraagprijs:€ 289.500,- k.k.

Omschrijving

Omschrijving
Transistorstraat 58 C betreft een bedrijfsunit van circa 180 m², verdeeld over 2 verdiepingen. De begane grond betreft de productieruimte van eten, welke toegankelijk is middels een separate voordeur of overheaddeur met raampartijen. Op de eerste verdieping bevindt zich de kantoorruimte. De bedrijfsunit maakt deel uit van een kleinschalig bedrijvencomplex.

Ligging
Bedrijventerrein Gooise Kant is het eerste grote (boven)regionale bedrijventerrein van Almere gezien vanuit de richting Amsterdam, een zichtlocatie langs de A6. De plannen tot verbreding van deze A6 zullen extra mogelijkheden bieden voor dit bedrijventerrein. Gerenommeerde bedrijven zijn hier reeds gevestigd, o.a. Pioneer, IBM, Van Duijnen en BAS Group.

Bereikbaarheid
Het object ligt nabij de ringweg A6 en is met de auto optimaal bereikbaar. Vanaf de A6 zijn rijksweg A1 (Amsterdam) en A27 (Hilversum) binnen enkele autominuten te bereiken. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Het terrein beschikt over drie opstapplaatsen waar verschillende stads- en streekbussen komen richting Almere Centrum,
’t Gooi en Amsterdam.

Oppervlakte
De bedrijfsunit heeft een oppervlakte van 180 m², als volgt verdeeld:
Bedrijfsruimte begane grond circa 90 m²;
Kantoorruimte 1e verdieping circa 90 m².

Parkeren
Parkeerplaatsen zijn gelegen aan de voorzijde op eigen terrein.

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 289.500,- k.k. exclusief BTW en is inclusief keukenapparatuur.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verkooponderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING