Transistorstraat 53D

1322 CK Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte336
  • Vraagprijs:€ 449.500,- k.k.

Omschrijving

Omschrijving
Bijzondere architectuur op een goed bereikbare locatie in Almere: Transistorstraat 53-D biedt een representatieve kantoorvilla gesitueerd op een uitstekende zichtlocatie aan de Hoge Ring (S101). De kantoorvilla maakt onderdeel uit van kantorenpark Marestein. Kantorenpark Marestein bestaat uit 10 luxe, geschakelde kantoorvilla’s van een hoogwaardig niveau. De kantoorvilla bestaat uit 3 bouwlagen van elke 112 m² per bouwlaag.

Ligging
Bedrijventerrein Gooise Kant is het eerste grote (boven)regionale bedrijventerrein van Almere gezien vanuit de richting Amsterdam, een zichtlocatie langs de A6. De verbreding van de A6 bieden extra mogelijkheden voor dit bedrijventerrein. Gerenommeerde bedrijven zijn hier reeds gevestigd, o.a. Pioneer, IBM, Van Duijnen en BAS Group.

Zichtlocatie
De voorzijde van het kantorenpark is vanaf de ringweg A6 zeer goed zichtbaar voor circa 200.000 automobilisten per dag. Dat maakt de Gooise Kant tot een zeer gewilde locatie. Als huurder is het mogelijk om op verschillende locaties op de gevel uw reclame-uiting te plaatsen.

Bereikbaarheid
Het object ligt aan de ringweg A6 en is met de auto optimaal bereikbaar. Afrit 3 (Almere Stad West) komt direct voor het gebouw uit. Vanaf de A6 zijn rijksweg A1 (Amsterdam) en A27 (Hilversum) binnen enkele autominuten te bereiken. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Het terrein beschikt over drie opstapplaatsen waar verschillende stads- en streekbussen komen richting Almere Centrum, ’t Gooi en Amsterdam.

Oppervlakte
De kantoorvilla heeft een oppervlakte van 336 m², verdeeld over 3 bouwlagen.

Parkeren
Per verdieping zijn er twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurgegevens
Huurder: Kropman Installatietechniek B.V.
Ingangsdatum huurovereenkomst: 1 april 2018
Jaarhuur: € 36.972,-
Looptijd huurovereenkomst: 3 jaar + 3 jaar

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 449.500,- k.k. exclusief BTW / BAR 8,2%.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verkooponderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door eigenaar.

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING