Transistorstraat 21

1322 CK Almere

  • SoortKantoorruimte
  • Oppervlakte469
  • Vraagprijs:€ 99,- per m2 per jaar

Omschrijving

Omschrijving
Transistorstraat 21 betreft een zeer representatief kantoorgebouw gelegen nabij de afrit A6, op ca. 20 minuten van Amsterdam en Hilversum. De bereikbaarheid met de auto is uitstekend en een bushalte bevindt zich op loopafstand. In het gebouw zijn Slokker Bouwgroep en ALK reeds gevestigd. Op de 3e verdieping is nog ca. 469 m² kantoorruimte beschikbaar.

Ligging
Bedrijventerrein Gooise Poort is het eerste grote (boven)regionale bedrijventerrein van Almere gezien vanuit de richting Amsterdam, een zichtlocatie langs de A6. De verbreding van de A6 biedt extra mogelijkheden voor dit bedrijventerrein. Gerenommeerde bedrijven zijn hier reeds gevestigd, o.a. Yarden, Roche en Jorritsma Bouw.

Bereikbaarheid
Het object ligt aan de ringweg A6 en is met de auto optimaal bereikbaar. Afrit 3 (Almere Stad West) komt direct voor het gebouw uit. Vanaf de A6 zijn rijksweg A1 (Amsterdam) en A27 (Hilversum) binnen enkele autominuten te bereiken. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Het terrein beschikt over drie opstapplaatsen waar verschillende stads- en streekbussen komen richting Almere Centrum, ’t Gooi en Amsterdam.

Oppervlakte
Op de 3e verdieping is ca. 469 m² beschikbaar.

Voorzieningen
Het kantoorgebouw is voorzien van:
– Luxe gezamenlijke entree;
– Topkoeling;
– 24/7 toegankelijk;
– Beveiliging met opvolging;
– Pantry;
– Toiletten;
– Liftinstallatie (gemeenschappelijk);
– Laadpunt voor elektrische auto’s (gemeenschappelijk).

Parkeren
Er bevinden zich voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 99,- per m² per jaar exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
De servicekosten zijn nader te bepalen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
ROZ 2015.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
Deze informatie is door Van Rooij Bedrijfsmakelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verhuuronderhandelingen geschieden onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verhuurder.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Van Rooij Bedrijfsmakelaars
Randstad 22-145
1316 BW ALMERE
Tel: 036 52 98 077
www.vanrooij.nl

Foto's

Plattegrond

Nieuwsgierig?

PLAN EEN BEZICHTIGING